Skocz do zawartości
Lipny

Wygaszacz Ekranu 3D

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Ostatnimi czasy (po zaliczeniu sesji :)) moja próżność sięgneła nieodkrytych do tej pory szczytów. Po skończeniu wszystkich gier jakie tylko mogłem zdobyć, podkręceniu wszystkiego co się dało podkręcić, przeglądnięciu wszystkich ciekawych znanych mi stron www i rozgryzieniu masy różnych dziwnych programów, nie mam co robić. Zabrałem się za wygaszacze ekranu. Znacie jakieś naprawdę efektowne i ciekawe wygaszacze ekranu 3D (najlepiej kożystające z dobrodziejstw DX8.1) ? Z góry chciałbym zaznaczyć że 3planesoft już jest mi znane doskonale :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jesteś taki kozak to powiedz jakie z nich są naprawde warte polecenia. O to mi chodzi. Żeby na to wpaść to wcale nie musze tutaj pisać. Chodzi mi o WARTE POLECENIA, a w google 95% nie nadaje się do oglądania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy to znaczy ze ja mam je sciagnac, przejzec i wypisac ci lub podac linki do najlepszych ? chyba zartujesz ...

nie napisales nic ze w googlach szukales wiec dalem ci linka - teraz sam sie zainteresuj bo watpie aby opinie userow ci cos pomogly ... dlaczego ?

zastanow sie nad sensem pojecia " GUST " - kazdy ma inny i jedemu podoba sie latajacy znaczek windows a innemu zegar - jak ci ktos poleci takie wygaszacze bedziesz zadowolony ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam takie pytanko. Kiedyś w dobie Diablo I był taki wygaszacz, że gość był na bezludnej wyspie. I tam łowił ryby (które gryzły go w paluchy), wypatrywał lornetką pomocy (a z tyłu przepływał ogromny statek), ściągał kokosy z drzewa, budował zamki z piesku itd. I nie mam pojęcia jak znaleźć taki wygaszacz. Jeśli wiecie to pomóżcie. Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi