MieczySław Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Narzekałem na mój nienajnowszy już komp , a przecierz służył mi wiernie jak pies. Proc. 766 RAM 128 Graf. 32 MB Chyba zbyt wiele od niego wymagałem. Z Win98 przeinstalowałem na XP - zauważyłem że niema sterów do mojego starego skanera i drukarki na ten system. Zainstalowałem 98 jako drugi na innej partycji - po jakimś czasie zauważyłem spowolnienie systemów. Przeniesienie ważnych dokumentów itp.na partycję E: Dalej format C: i D: i instal 98. Niestety system nie pracował już jak kiedyś , a dzisiaj zauważyłem że procesor po samym uruchomieniu systemu urzywa100% zasobów. Temperatura w porządku , sterowniki również , żadnych nowych programów. Dwutygodniowa Panda AntiVirus Titanium. Trzy dni temu wsadziłem na dysk film "Pasja" - jestem katolikiem ale może trochę wątpiącym i raczej nie wierzę w cuda. W zasadzie już wtedy AllPlayer nie chodził i odintalowałem go i urzywam mniej rzernego CinemaPlayer. Może pozostałość na partycji E: plików urzywanych przedtem w XP. Może dyski w systemiemają różne konwersje plików. Może zrobić konwersję do NTFS ? Już naprawdę niemam siły na następną reinstalkę. Mój staruszek Pentium 100 z którego teraz z Wami gadam chodzi jak burza w porównaniu do tamtego. Odłączenie od sieci też nic nie pomaga. Poradźcie Panowie coś , jest nas tak wielu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 na poczatek radze przeczytac Reglamin ..... a nastepnie zmiana tytoołoo topicu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 hm, a sterowniki do chipsetu zainstalowane? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczySław Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Dziękuję i przepraszam. To była po prostu Panda. Wywaliłem ją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...