FREE_USER Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Witam i pozdrawiam wszystkich 8) Mam maleńki problem mianowicie komp czasami gdy jest włączany do sieci 220V zaczyna szaleć wszystkimi diodami 8O rotacyjnie. Czasami dzieje się tak też przy wyłączaniu go 8O rotacyjnie Co to może być i jak się z tym uporać może ktoś miał podobny problem :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 8O 8O 8O Boshe. Nigdy się z takim czym nie spotkałem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 może w gniazdku nie masz uziemienia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 może w gniazdku nie masz uziemienia :D mam 8O i listwę też mam 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 A dlaczego nie na hardware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 W sumie nie wiem czy to hardwer czy coś innego 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 To raczej nie wina duchów :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 To raczej nie wina duchów :P :lol: A czemu nie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Witam i pozdrawiam wszystkich 8) Mam maleńki problem mianowicie komp czasami gdy jest włączany do sieci 220V zaczyna szaleć wszystkimi diodami 8O rotacyjnie. Czasami dzieje się tak też przy wyłączaniu go 8O rotacyjnie Co to może być i jak się z tym uporać może ktoś miał podobny problem :?: :?: :?: Jaja sobie robisz ?? (może dlatego wrzuciłeś to na oślą łączke) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...