Skocz do zawartości
tumeks

Grzanie sie ATHLONA XP 2000+

Rekomendowane odpowiedzi

A ja nie mam palomino i temp w stresie mam 56C :) ale pasta jakaś zwykła za 2zl :lol:

Przy tym Vcore to się nie dziwię :wink:

No ja też, tylko troche lipa bo czasem na chwile nawet 57C jest :? A niemam zabardzo $ na paste, musiałbym z netu zamówić a przesyłka droga :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli masz taką temp. przy 1.95V i bez pasty to wg mnie jest ona za niska. Płyta chyba Ci przekłamuje. Ja na Twoim miejscu jak najszybciej zaopatrzyłbym się w pastę, a do tego czasu to skręcił procka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli masz taką temp. przy 1.95V i bez pasty to wg mnie jest ona za niska. Płyta chyba Ci przekłamuje. Ja na Twoim miejscu jak najszybciej zaopatrzyłbym się w pastę, a do tego czasu to skręcił procka.

No ale jak np. gram non stop 4h to mam zero zwisów, a jak by się przegrzewał to by pewnie niestabilny był, prime też nie wywala :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale jak np. gram non stop 4h to mam zero zwisów, a jak by się przegrzewał to by pewnie niestabilny był, prime też nie wywala :?

no ale wiesz chyba ze im wiekszy vcore tym procek krócej żyje...? Przypuscmy przy vcore 1,6v bedzie zyl 10lat. to przy 1,95v i przy takiej temperaturze moze nie dozyc nawet roku swojego dzialania...:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...