Sfx Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 nie wiem czy w tym dziale ale napisze na ile byscie wycenili ten sprzet: -plyta glowna abit vh6-II apollo pro 133 z dzwiekiem -celeron ppga 500 mhz + nowe chlodzenie aluiniowy radiator i wiatrak -64 mb ramu - niezamloda ale sprawna i szybka sieciowa -obdowa atx z zasilaczem wszystko jest bardzo stabilne i anie razu sie nic nie psulo procesor nie krecony i nie wiemile daloby sie z niego wyciagnac z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 nie przeginasz czlowieku?? dwa takie same tematy?? i do tego fajny poscik na "testowym" http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=68098 ceny popatrz na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Max 150 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 nie przeginasz czlowieku?? dwa takie same tematy?? i do tego fajny poscik na "testowym" spokojnie, sa moderatorzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 nie przeginasz czlowieku?? dwa takie same tematy?? i do tego fajny poscik na "testowym" spokojnie, sa moderatorzy ja jestem spokojny ;] to jest moja spokojna reakcja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 nie wiem czy w tym dziale ale napisze na ile byscie wycenili ten sprzet: -plyta glowna abit vh6-II apollo pro 133 z dzwiekiem -celeron ppga 500 mhz + nowe chlodzenie aluiniowy radiator i wiatrak -64 mb ramu - niezamloda ale sprawna i szybka sieciowa -obdowa atx z zasilaczem wszystko jest bardzo stabilne i anie razu sie nic nie psulo procesor nie krecony i nie wiemile daloby sie z niego wyciagnac z gory dzieki Sfx, nie rob kaszany, prosze. Jezeli juz zapodajesz watek to w jednym dziale only !. Wywalilem ten z Zagadnien Podstawowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Sfx: ostrzeżenie. Już jeden twój taki topic wczoraj wywaliłem na podstawowe a ty nawet nie raczyłeś sprawdzić. Grrrr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...