Skocz do zawartości
tMQ

Problem z 'obudzeniem' kompa

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie, komp czasem rusza czasem nie. Konfiguracja to BX133 i Celek 633 cC0 :-) Oddałem do serwisu a u nich śmiga za kazdym razem. Wsadziłem inny procek i jest dobrze, tylko z tym moim cos nie tak ? Co to moze być macie pomysł ? czy update biosu może coś pomóc ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A chodzi wentylator zasilacza i dyski twarde/napędy? Z drugim kompem mam podobny problem :( Wszystko chodzi, ale nie podaje napięcia na proca, wentylatory itp. Pomaga zwykle wyłączenie i włączenie ponownie kompa - chociaż czasami robie tak bez końca :wink: i nic trzeba poczekać pół godziny to zastartuje :(

Początkowo myślałem że winien zasilacz ale sprawdziłem z innym i.... [gluteus maximus]. Prawdopodobnie płyta ma problem :-/ .... ach te celki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak w temacie, komp czasem rusza czasem nie. Konfiguracja to BX133 i Celek 633 cC0 :-) Oddałem do serwisu a u nich śmiga za kazdym razem. Wsadziłem inny procek i jest dobrze, tylko z tym moim cos nie tak ? Co to moze być macie pomysł ? czy update biosu może coś pomóc ?

ja mam laptopa p2 z dvd

i tez mi sie nie budzi...

dysk juz sprawdzilem (dziala) teraz zostal mi jeszce proc.. ale nie wiem kto ma w okolicy notebooka na p2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...