Skocz do zawartości
qyawiak

Podłączenie do TV - Geforce4 MMX 440

Rekomendowane odpowiedzi

Kartę mam jak widać w temacie - podłączyłem do TV z przez SVIDEO - EUROSCART i mam na AV w telewizorze czarnobiały problem :D nijak nie mogę tego ustawić. Na kompie nie mogę tego ustawić. Mam więc do Was prośbę. Kto wie jak to skonfigurować ??? lub co mam zmienić, dodać, zainstalować. Aha dodam, że mam jakiś stary telewizor - i nie odbiera mi wszystkich kanałow z kablówki - to może dlatego ?? ma problem z kolorem :?: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tzn jak ? właściwości-ustawienia- zaawansowane a potem ?? tu się gubię niby mam tam właściwości nVidia, ale po zmianie monitora na telewizor PAL-B, ekran nadal jest cz.b. A co do tematu to już siedze tu na forum od 23 i szukam, czytam ale akurat co do kofiguracji do mojej karty nie znalazłem było do Radeona ale nie mam takich ustawień tam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reaktywuje ten topic, gdyz kwestia nie zostala rozwiazana a mam podobny problem.

Probowalem podlaczyc u kumpeli jej Geforce2 mx z tv-outem do telewizora i nie udalo sie. Obraz na TV jest czarnobialy i co ciekawe nie wyswietla nawet poprawnie pulpitu, tzn nie ma nim ikonek ani otwieranych okien, tylko samo tlo. Glos audio dziala. Komp dziala windows 98 i stery do grafy sa sprzed 3 lat.

Kabelek jest na pewno ok, podlaczyny do TV przez euro-zlacze. Karta graficzna jest ustawiona na sygnal PAL-B. Uaktywniony jest "drugi ekran" w ustawieniach. Rozdzielczosc 640 x 480, wiec powinno byc chyba wszystko ok?

Planuje wgrac najnowsze stery do grafy - moze cos pomoze? Ktos ma jakies pomysly co z tym fantem zrobic?

Troche zalezy mi tez na sympatii kolezanki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...