thomson Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 mam nastepujące pytanka: w instrukcji SB live 5.1 jest napisane że karta współpracuje z chipsetami INTELA lub kompatybilnymi jak ma się sprawa do chipsetu KT 266A (soltek drv 4) czy występują jakies problemy na KT 266A?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 mam nastepujące pytanka: w instrukcji SB live 5.1 jest napisane że karta współpracuje z chipsetami INTELA lub kompatybilnymi jak ma się sprawa do chipsetu KT 266A (soltek drv 4) czy występują jakies problemy na KT 266A?? Mam 5.1 na tym co poniżej i spox w tych systemach co widzisz: Windach : 9x, Me , 2000 , XP Linux Dos Dr-Dos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 żadnych problemów nie będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 mam nastepujące pytanka: w instrukcji SB live 5.1 jest napisane że karta współpracuje z chipsetami INTELA lub kompatybilnymi jak ma się sprawa do chipsetu KT 266A (soltek drv 4) czy występują jakies problemy na KT 266A?? Mam 5.1 na tym co poniżej i spox w tych systemach co widzisz: Windach : 9x, Me , 2000 , XP Linux Dos Dr-Dos Potwierdzam - z KT266A na Shuttle'u AK31 v.3.1 LIVE sprawuje się ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Na Solteku DRV5 chodzi spox ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 thx :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Na Solteku DRV5 chodzi spox !Ale to juz jest oczywiście KT333 ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuker Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 U mnie na enmicu 8tcx2+ też bezproblemów[/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Na Epox 8KHA+ też działa bez problemów na systemach : Win98se2, Win2000, XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 i jeszczce jedno - chciałbym podłączyc tego liva do wieży sony (3 drożne głosniki 15cm- niskotonowy, 5cm- wysokotonowy, 2cm-wysokotonowy; na razie brak $$$ na zestaw 5.1 ale wszystko w swoim czasie) czy warto; jakie są + i -?? :lol: - teraz jade na zintegrowanej; pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeBo Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Do sluchania muzyki THE BEST ! Ja sobie zalatwilem rozgaleznik (przez co moge miec podlaczone rozne rzeczy naraz), i jak chce posluchac muzyki to wylanczam komputerowe glosniki a wlanczam wieze (JVC, glosniki 4 drozne > 20 cm Subwofer, 20 cm Woofer, Sredni 5 cm, Piskacz 2 cm ;) ), zas normalnie wszystko idzie na glosnikach komputerowych (Samsung SMS-5100 :) )... I dzieki temu rozgaleznikowi nie musze sie schylac za kompa i przelanczac za kazdym razem... Kup sobie takie cacko, przyda Ci sie (ok. 3 zeta w kazdym RTV), bo napewno ze sluchania muzyki poprzez wieze nie zrezygnujesz... SeBo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 BTW. Live jest tyle lepszy od innych kart ze ma wspomaganie mp3 i malo ktora mu w tej "dyscyplinie" dorownuje...Jakie wspomaganie - napisz coś konkretniejszego bo nie słyszałem nic na ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeBo Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Szybki jestes ;) Skasowalem tamten urywek bo po pierwsze: uznalem go za zbedny dodatek (wedlug mnie niepasowal :P), po drugie niezauwazylem Twojego posta.. Ale ok. : Niewiem czy pamietasz kampanie reklamowa tej karty... Zreszta w przypadku Audigy jest ta sama sytuacja - lepsza obsluga plikow mp3... itp. itd. ... Dlatego tez zdecydowalem sie na SB Live - wszedzie trabili jak to super napinkalaja mp3-jki na tej karcie, ze niesamowicie pod tym wzgledem jest ta karta zrobiona > to chyba samo przez sie wychodzi no nie? Btw. ja Wam mowie to samo, bo przesiadlem sie z Diamond Sonic Impact z obsluga A3D, i moze pod wzgledem gier karty sobie dorownywaly, ale pod wzgledem mp3, Aureal Vortex siedzial z tylu i to daleko !!!!!!!! Z tego co slyszalem dopiero Diamond Monster Sound (nastepca) posiadal wspomaganie mp3 i inne bajery (czego nie miala wczesniejsza karta) tak wiec mogl przystapic do walki z Sound Blasterem Live.... SeBo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...