Skocz do zawartości
thomson

VIA KT266A+SB live 5.1

Rekomendowane odpowiedzi

mam nastepujące pytanka:

w instrukcji SB live 5.1 jest napisane że karta współpracuje z chipsetami INTELA lub kompatybilnymi jak ma się sprawa do chipsetu KT 266A (soltek drv 4) czy występują jakies problemy na KT 266A??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nastepujące pytanka:

w instrukcji SB live 5.1 jest napisane że karta współpracuje z chipsetami INTELA  lub kompatybilnymi jak ma się sprawa do chipsetu KT 266A (soltek drv 4) czy występują jakies problemy na KT 266A??

Mam 5.1 na tym co poniżej i spox w tych systemach co widzisz:

Windach : 9x, Me , 2000 , XP

Linux

Dos

Dr-Dos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nastepujące pytanka:

w instrukcji SB live 5.1 jest napisane że karta współpracuje z chipsetami INTELA  lub kompatybilnymi jak ma się sprawa do chipsetu KT 266A (soltek drv 4) czy występują jakies problemy na KT 266A??

Mam 5.1 na tym co poniżej i spox w tych systemach co widzisz:

Windach : 9x, Me , 2000 , XP

Linux

Dos

Dr-Dos

Potwierdzam - z KT266A na Shuttle'u AK31 v.3.1 LIVE sprawuje się ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jeszczce jedno - chciałbym podłączyc tego liva do wieży sony (3 drożne głosniki 15cm- niskotonowy, 5cm- wysokotonowy, 2cm-wysokotonowy; na razie brak $$$ na zestaw 5.1 ale wszystko w swoim czasie) czy warto; jakie są + i -?? :lol: - teraz jade na zintegrowanej; pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do sluchania muzyki THE BEST ! Ja sobie zalatwilem rozgaleznik (przez co moge miec podlaczone rozne rzeczy naraz), i jak chce posluchac muzyki to wylanczam komputerowe glosniki a wlanczam wieze (JVC, glosniki 4 drozne > 20 cm Subwofer, 20 cm Woofer, Sredni 5 cm, Piskacz 2 cm ;) ), zas normalnie wszystko idzie na glosnikach komputerowych (Samsung SMS-5100 :) )... I dzieki temu rozgaleznikowi nie musze sie schylac za kompa i przelanczac za kazdym razem... Kup sobie takie cacko, przyda Ci sie (ok. 3 zeta w kazdym RTV), bo napewno ze sluchania muzyki poprzez wieze nie zrezygnujesz...

SeBo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szybki jestes ;) Skasowalem tamten urywek bo po pierwsze: uznalem go za zbedny dodatek (wedlug mnie niepasowal :P), po drugie niezauwazylem Twojego posta.. Ale ok. :

Niewiem czy pamietasz kampanie reklamowa tej karty... Zreszta w przypadku Audigy jest ta sama sytuacja - lepsza obsluga plikow mp3... itp. itd. ... Dlatego tez zdecydowalem sie na SB Live - wszedzie trabili jak to super napinkalaja mp3-jki na tej karcie, ze niesamowicie pod tym wzgledem jest ta karta zrobiona > to chyba samo przez sie wychodzi no nie? Btw. ja Wam mowie to samo, bo przesiadlem sie z Diamond Sonic Impact z obsluga A3D, i moze pod wzgledem gier karty sobie dorownywaly, ale pod wzgledem mp3, Aureal Vortex siedzial z tylu i to daleko !!!!!!!! Z tego co slyszalem dopiero Diamond Monster Sound (nastepca) posiadal wspomaganie mp3 i inne bajery (czego nie miala wczesniejsza karta) tak wiec mogl przystapic do walki z Sound Blasterem Live....

SeBo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...