greeter Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 czesc mam 3 pytania 1. po podlaczeniu kompa do telewizora obraz jest ok tylko ze czarno-bialy, czy nie daloby rady zmienic na kolor? 2. mam plyte ecs k7vta3 ver.1.0 , mysle o wymianie procka na lepszy, ale wydaje mi sie ze ta plyta obsluzy maksymalnie mnoznik do 1212,5 czy w takim przypadku bede mogl tylko miec athlona xp maksymalnie 1900+? 3. czy nowe athlony t-bred w 0,13 potrzebuja nowych plyt glownych czy beda chodzily na starych obslugujacych thunderbirdy i palomino? dzieki Greeter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Jak podłączysz kompa do telewizoraz to musisz pokombinować z formatem wysyłanego sygnału przez karte to musi byś jakiś pal wybierz sobie najodpowiedzniejszy , z płytą główną musisz spróbować update biosu może będziesz mógł włożyć coś większego nić athlon xp 2000 , a co do procka nie musisz się martwić w jakiej technologi jest wykonany jeżeli twoja płyta obsługuje athlony xp sam ostatnio zmieniłem procka na xp w technologii 0,13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 czesc mam 3 pytania 1. po podlaczeniu kompa do telewizora obraz jest ok tylko ze czarno-bialy, czy nie daloby rady zmienic na kolor? 2. mam plyte ecs k7vta3 ver.1.0 , mysle o wymianie procka na lepszy, ale wydaje mi sie ze ta plyta obsluzy maksymalnie mnoznik do 1212,5 czy w takim przypadku bede mogl tylko miec athlona xp maksymalnie 1900+? 3. czy nowe athlony t-bred w 0,13 potrzebuja nowych plyt glownych czy beda chodzily na starych obslugujacych thunderbirdy i palomino? dzieki Greeter Zmień NTSC na PAL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 nie wiemy niestety jaka masz grafike, ale sproboj zmienic pal na ntsc lub odwrotnie, ewentualnie wyprobuj inny kabel. co do althlona na eCSie to raczej porazka, wymien eCSa na plyte glowna, potem pomyslisz o nowym procku.... ps. nie kupuje sie najpierw super radioodtwarzacza, a dopiero potem do niego np. poloneza .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 nie wiemy niestety jaka masz grafike, ale sproboj zmienic pal na ntsc lub odwrotnie, ewentualnie wyprobuj inny kabel. co do althlona na eCSie to raczej porazka, wymien eCSa na plyte glowna, potem pomyslisz o nowym procku.... ps. nie kupuje sie najpierw super radioodtwarzacza, a dopiero potem do niego np. poloneza .... z tym bywa roznie :mrgreen: ja najpierw kupilem sobie dosc dobry odtwarzaczCD a dopiero za 2 miesiace dokupilem auto, do kompletu 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 T-bredy wyjdą również w wersjach 1700+ i w górę, więc nie ma starchu, jak obsługuje Athlony XP, to i T-Bred pójdzie, ale konieczna może być wymiana biosu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Makonar ty serio tyle kompów masz czy to coś w stylu histori (ila miałeś i jakie) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 nie wiemy niestety jaka masz grafike, ale sproboj zmienic pal na ntsc lub odwrotnie, ewentualnie wyprobuj inny kabel. co do althlona na eCSie to raczej porazka, wymien eCSa na plyte glowna, potem pomyslisz o nowym procku.... ps. nie kupuje sie najpierw super radioodtwarzacza, a dopiero potem do niego np. poloneza .... z tym bywa roznie :mrgreen: ja najpierw kupilem sobie dosc dobry odtwarzaczCD a dopiero za 2 miesiace dokupilem auto, do kompletu 8) to ty niezly wywrotowiec jestes, tak jak moj kumpel, jak wchodzily odtwarzacze cd tzn boomboxy to mial juz calkiem pokazna kolekcje plyt a dlugo nie mail cd :wink: Co do grafiki i tv u mnie na gf 2mx zmienialem na denmark jakis tam , sa 2 opcje tylko i bylo kolorowo, a jesli moge miec przy tym prosbe to czy moglym sie z kims umowic zeby mi przeslal jakis dobry progs typu tvtool tylko dzialajacy, nie demo bo mnie juz cos trafia, bo przy tej grafie nie mozna uaktywnic tv ze sterow, z gory thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 qrde kiedyś był tu www.cin.of.pl ale go nie ma :( wieśniaczeje ten internet w polsce :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 z tym bywa roznie :mrgreen: ja najpierw kupilem sobie dosc dobry odtwarzaczCD a dopiero za 2 miesiace dokupilem auto, do kompletu 8) ale mam nadzieje, ze nie poloneza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greeter Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 a czy da rade zrobic tak ze po podlaczeniu telewizora pod kompa dzwiek bedzie lecial ale z telewizora a nie z glosnikow jakie mam w kompie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Musisz mieć wejście audio w telewizorze, zwykle są dwa cinche Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...