Skocz do zawartości
Kiszka

Czy Dobrze Kupiłem ??

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem na alegro karte GeForce4 TI4200-8X Video Card, 128MB DDR, 128-bit, DVI/VIVO, 8X AGP, Model za 400zł z pół rokui gwarancji jeszcze na ile starczy i czy wszystkie gry obecnie pójdą na najwyższych detalach mam Athlona 2000+ 256 Ram DDR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem na alegro karte  GeForce4 TI4200-8X Video Card, 128MB DDR, 128-bit, DVI/VIVO, 8X AGP, Model  za 400zł z pół rokui gwarancji jeszcze  na ile starczy i czy wszystkie gry obecnie pójdą na najwyższych detalach mam Athlona 2000+ 256 Ram DDR

Wszytskie gry to ci napewno nie pojda na max detaklach ( o graniu w dooma 3 i HL2 mzoesz narazie zapomniec :twisted: )

Ad2 Na ile wystarczy ? To zalezy jakie masz wymagania wzgledem jakosci obrazu i FPS'ow w grach. Powinno ci starczyc na ok pol roku, rok. Po tem to jush raczej bedzie szrot :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to moze zapytam z ciekawosci na ile starczy 9800pro od HIS'a z silencerem ?

to juz jest złom najlepiej sie tego pozbadz puki jest cos warte , jestem sklonny sie zamienic na mojego ti4200 ale musisz mi jeszcze ze 100zł dopłacic :lol:

.

.

.

.

.

.

.

....

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

a tak na serio to mysle ze na 2 latka powinien styknąć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem na alegro karte  GeForce4 TI4200-8X Video Card, 128MB DDR, 128-bit, DVI/VIVO, 8X AGP, Model  za 400zł z pół rokui gwarancji jeszcze  na ile starczy i czy wszystkie gry obecnie pójdą na najwyższych detalach mam Athlona 2000+ 256 Ram DDR

Na max detalach? Watpie :)

Ja wlasnie zegnam sie z Ti4200 bo po tym jak zobaczylem Far Cry na Radeonie 9800 to przestalem grac :D

Radze poczekac... odlozyc kase...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem na alegro karte  GeForce4 TI4200-8X Video Card, 128MB DDR, 128-bit, DVI/VIVO, 8X AGP, Model  za 400zł z pół rokui gwarancji jeszcze  na ile starczy i czy wszystkie gry obecnie pójdą na najwyższych detalach mam Athlona 2000+ 256 Ram DDR

Wszytskie gry to ci napewno nie pojda na max detaklach ( o graniu w dooma 3 i HL2 mzoesz narazie zapomniec :twisted: )

Ad2 Na ile wystarczy ? To zalezy jakie masz wymagania wzgledem jakosci obrazu i FPS'ow w grach. Powinno ci starczyc na ok pol roku, rok. Po tem to jush raczej bedzie szrot :twisted:

Na max detalach? Watpie :)

Ja wlasnie zegnam sie z Ti4200 bo po tym jak zobaczylem Far Cry na Radeonie 9800 to przestalem grac :D

Radze poczekac... odlozyc kase...

Fakt, far cry nie próbowałem, ale i tak jestem b. zadowolony z tego gf... a jeśli chodzi o dooma 3 to probowałem ostatnio bete 2 i z grafą nie było tak źle, wręcz przeciwnie - nic nie skakało, ale wierze, że sporo efektów graficznych nie zobaczymy na tym gf :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to moze zapytam z ciekawosci na ile starczy 9800pro od HIS'a z silencerem ?

do jutra ci stykni... jutro się spali

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: 8O 8O :D :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: no nie mogłem sie powstrzymać ,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie patrząc na to co sie dzieje teraz na rynq gier i graficzek powątpiewam w to troszke  :?

eee tam bez takiego pesymizmu, ti4200 to dobra karta, nie trzeba grac we wszytkie gry na max detalach... Zreszta kolega nie podal jaki ma sprzet.......

ja bym kuopil wersje 64 mb, zazwyczaj maja leprze pamieci i lepiejsie kreca :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi