Bartuch Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 mam nowy monitor lcd - 1710B. Monitorek ten wyposażony jest w trzy gniazda USB dwa wyjścia i jedno wejście. Wie ktoś do czego to służy, czy mozna podłączyć ze soba dwa monitory? Pytam bo nie mam do niego instrukcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Ten LG ma chyba DVI-I (czyli cyfrowe podpiecie pod grafe), D-SUB (analogowe podpiecie pod grafe) i wejscie analogowe z sygnalem Video. A USB to se mozna podpinac co sie chce :) Chocby kamerke albo aparat cyfrowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 no tak ,ale chodzi mi tez o to czy ktoś juz cokolwiek tam podłączał, może drugi monitor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Monitor do monitora ? Jeszcze o czyms takim nie slyszalem. Nie wiem czy to mozliwe. Raczej dwa monitory mozna miec tylko na karcie z dwoma wyjsciami (np. D-SUB i DVI) Ew w matroxach dualhead. Chociaz kto wie. W koncu w marketach sa koncetratory i z jednego kompa idzie obraz na 10 monitorow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 usb to zwykły rozgałęziacz żeby nie trzeba było bezpośrednio do kompa podłączać - do monita bliżej. a pokaż mi monitor na USB :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...