bruce Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 topic napisany za zgoda i po konsooltacjii z liskiem ;) glosoojcie :) chyba wiecie, kto jest bohaterem ankiety :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Ja nic nie wiem, zgode wydalem z przymusu - grożono mi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Ja nic nie wiem, zgode wydalem z przymusu - grożono mi :P ... wyrażaj zgodę albo ci tak wszystko w kompie podkręcimy że się spali :D hehehe... żartowałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 1. IMHO uwazam, ze to zly pomysl - taki kolejny maly kroczek w strone towarzystwa wzajemnej adoracji, a nie miejsca, gdzie kazdy moze zabrac glos (i nie piszcie, ze glos powienien cos soba reprezentowac, bo z jednej strony to racja, ale z drugiej, osoba, ktorej przyjdzie to oceniac, zmienia sie w cenzora, a forum to przeciez jakas forma demokracji i wolnosci przekonan (tak mi sie cos z forum romanum w Starozytnym Rzymie w okresie republiki kojarzy). Po to jest wlasnie osla laczka, zeby nawet najglupsze posty tam zamieszczac. 2. Moja kontropropozycja - jezeli komus poty tego usera nie sa w smaku, lub sie z nimi nie zgadza, najlepiej niech je po prostu ignoruje albo ich nie czyta wcale. 3. Jezeli chodzi o tego konkretnego usera, to da sie z nim normalnie podyskutowac (vide: http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=6596&start=30 i nastepna strona). Nie wydaje mi sie zeby to byla kwestia mojego szczescia, raczej: jezeli sie chce, to mozna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 no fakt, raz sie zdazylo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 A ja uwazam ze pewne osoby powinny byc eliminowane z danej grupy spolecznaj jaka jest forum tweak.pl Piotrek napewno ma zalet ale nie wnosi tu nic ! Sieje zamieszanie i buractwo ! Podpadl juz wielu userom i ile mozna to dalej znosci ? Ja mam tego dosc ! Ale co ja bede trul ! Ankieta prawde ci powie :) A Towazystwo wzajemnej adoracji jest spox :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 ja uwazam ze powinien zostac , ale jak zacznie swirowac to go zabannowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 nie spodziewalm sie tak wielu glosooff na nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 ja uwazam ze powinien zostac , ale jak zacznie swirowac to go zabannowac jush od dawna swirooje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 W sumie mi jeszcze nie podpadł ale widziałem jego posty :? niezbyt miłe (niektóre) Poczekamy .. zobaczymy jak wypadnie ankieta. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Głosy rozkładają się wyjątkowo równo - 9|8 Zagłosowałem na : "nie" bo chłopak się mi jesczze nie naraził, czasami mądrze się wypowiada, zresztą zakończmy to na ostrzeżeniu - jak się nie zmieni to papa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Przyslowie mowi, ze mlodosc musi sie wyszalec. Ale sa pewne granice... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Niech skazaniec sie wypowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 2. Moja kontropropozycja - jezeli komus poty tego usera nie sa w smaku, lub sie z nimi nie zgadza, najlepiej niech je po prostu ignoruje albo ich nie czyta wcale. zupełnie się zgadzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Według mnie nie powinien(jeszcze) dostać tego bana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Heh, no to mamy dość problematyczny wynik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Heh, no to mamy dość problematyczny wynik :) Doprowadziłem do remisu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XAD Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 nie ma sensu nad tym debatowac, bo jak bedzie chcial to zmieni nicka i bedzie tak mozna w nieskonczonosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 :arrow: wydaje mi sie ze w panelu admina forum jest taka opcja, zeby wykluczyc dane ip. jezeli dany 'osobnik' ma stale lacze to po banie ip moze nam naskoczyc.. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 :arrow: wydaje mi sie ze w panelu admina forum jest taka opcja, zeby wykluczyc dane ip. jezeli dany 'osobnik' ma stale lacze to po banie ip moze nam naskoczyc.. 8) gorzej jak uzywa chello :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 :arrow: wydaje mi sie ze w panelu admina forum jest taka opcja, zeby wykluczyc dane ip. jezeli dany 'osobnik' ma stale lacze to po banie ip moze nam naskoczyc.. 8) gorzej jak uzywa chello :/ zmiana ip w chello nie jest taka prosta, kilka dni tem proobowalem i doopa, trza kilka dni z neta nie kozystac :( Głosy rozkładają się wyjątkowo równo - 9|8 Zagłosowałem na : "nie" bo chłopak się mi jesczze nie naraził, czasami mądrze się wypowiada, zresztą zakończmy to na ostrzeżeniu - jak się nie zmieni to papa. on jush mial usuniete konto, wiec ostrzezenie jush bylo!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 "...I nie ciskajcie przeklenstw pod zapadnie Niechciejcie okrutniejsi byc niz kat..." Moim zdaniem ta dyskusja jest zbedna. Jak admin uwaza, ze czlowiek musi nas pozegnac to tak sie dzieje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Cholera poczytalem troche postow tego czlowieka i jestem za. Sorry za niezdecydowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 znowy chcecie kogos wyrzucac ? dlatego, ze mial inne zdanie niz kilku tzw. "zaawansowanych uzytkownikow" ? czy moze sa jakies powazne powody o ktorych nie wiem ? jestem na NIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 znowy chcecie kogos wyrzucac ? dlatego, ze mial inne zdanie niz kilku tzw. "zaawansowanych uzytkownikow" ? czy moze sa jakies powazne powody o ktorych nie wiem ? jestem na NIE. a czytales jego posty, widziales, jak obraza wshystkich na kazdym kroq??? bo ja np. mam go dosyc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 znowy chcecie kogos wyrzucac ? dlatego, ze mial inne zdanie niz kilku tzw. "zaawansowanych uzytkownikow" ? czy moze sa jakies powazne powody o ktorych nie wiem ? jestem na NIE. a czytales jego posty, widziales, jak obraza wshystkich na kazdym kroq??? bo ja np. mam go dosyc! Zassaj jego posty z wyszukiwarki i przeczytaj na raz :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 "gdy wszyscy idą w prawo ty pójdż w lewo" he, he lubię takie przekorne jednostki niektórzy czasem kłócą się dla sportu ja jestem za NIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Jestem za zostawieniem go w forum :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Dobra, glosowanie jest dosc rowne - zostawiamy go... no ale jak cos bedzie przeginal to poleci bez ostrzezenia. "Odklejam" zatem topic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Dobra, glosowanie jest dosc rowne - zostawiamy go... no ale jak cos bedzie przeginal to poleci bez ostrzezenia. "Odklejam" zatem topic :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...