Skocz do zawartości
bruce

wzna sprawa dla forum!!! lookac all :)

czy user piotrek 1983 powinien dostac banna na forum???  

1. 1. czy user piotrek 1983 powinien dostac banna na forum???

• tak!
      27
    • nie!
      19

Rekomendowane odpowiedzi

1. IMHO uwazam, ze to zly pomysl - taki kolejny maly kroczek w strone towarzystwa wzajemnej adoracji, a nie miejsca, gdzie kazdy moze zabrac glos (i nie piszcie, ze glos powienien cos soba reprezentowac, bo z jednej strony to racja, ale z drugiej, osoba, ktorej przyjdzie to oceniac, zmienia sie w cenzora, a forum to przeciez jakas forma demokracji i wolnosci przekonan (tak mi sie cos z forum romanum w Starozytnym Rzymie w okresie republiki kojarzy). Po to jest wlasnie osla laczka, zeby nawet najglupsze posty tam zamieszczac.

2. Moja kontropropozycja - jezeli komus poty tego usera nie sa w smaku, lub sie z nimi nie zgadza, najlepiej niech je po prostu ignoruje albo ich nie czyta wcale.

3. Jezeli chodzi o tego konkretnego usera, to da sie z nim normalnie podyskutowac (vide: http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=6596&start=30 i nastepna strona). Nie wydaje mi sie zeby to byla kwestia mojego szczescia, raczej: jezeli sie chce, to mozna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja uwazam ze pewne osoby powinny byc eliminowane z danej grupy spolecznaj jaka jest forum tweak.pl

Piotrek napewno ma zalet ale nie wnosi tu nic !

Sieje zamieszanie i buractwo !

Podpadl juz wielu userom i ile mozna to dalej znosci ?

Ja mam tego dosc !

Ale co ja bede trul ! Ankieta prawde ci powie :)

A Towazystwo wzajemnej adoracji jest spox :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głosy rozkładają się wyjątkowo równo - 9|8 Zagłosowałem na : "nie" bo chłopak się mi jesczze nie naraził, czasami mądrze się wypowiada, zresztą zakończmy to na ostrzeżeniu - jak się nie zmieni to papa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: wydaje mi sie ze w panelu admina forum jest taka opcja, zeby wykluczyc dane ip. jezeli dany 'osobnik' ma stale lacze to po banie ip moze nam naskoczyc..  8)

gorzej jak uzywa chello :/

zmiana ip w chello nie jest taka prosta, kilka dni tem proobowalem i doopa, trza kilka dni z neta nie kozystac :(

Głosy rozkładają się wyjątkowo równo - 9|8 Zagłosowałem na : "nie" bo chłopak się mi jesczze nie naraził, czasami mądrze się wypowiada, zresztą zakończmy to na ostrzeżeniu - jak się nie zmieni to papa.

on jush mial usuniete konto, wiec ostrzezenie jush bylo!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znowy chcecie kogos wyrzucac ? dlatego, ze mial inne zdanie niz kilku tzw. "zaawansowanych uzytkownikow" ? czy moze sa jakies powazne powody o ktorych nie wiem ? jestem na NIE.

a czytales jego posty, widziales, jak obraza wshystkich na kazdym kroq???

bo ja np. mam go dosyc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znowy chcecie kogos wyrzucac ? dlatego, ze mial inne zdanie niz kilku tzw. "zaawansowanych uzytkownikow" ? czy moze sa jakies powazne powody o ktorych nie wiem ? jestem na NIE.

a czytales jego posty, widziales, jak obraza wshystkich na kazdym kroq???

bo ja np. mam go dosyc! Dołączona grafika

Zassaj jego posty z wyszukiwarki i przeczytaj na raz :?

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi