Skocz do zawartości
bruce

wzna sprawa dla forum!!! lookac all :)

czy user piotrek 1983 powinien dostac banna na forum???  

1. 1. czy user piotrek 1983 powinien dostac banna na forum???

• tak!
      27
    • nie!
      19

Rekomendowane odpowiedzi

znowy chcecie kogos wyrzucac ? dlatego, ze mial inne zdanie niz kilku tzw. "zaawansowanych uzytkownikow" ? czy moze sa jakies powazne powody o ktorych nie wiem ? jestem na NIE.

a czytales jego posty, widziales, jak obraza wshystkich na kazdym kroq???

bo ja np. mam go dosyc!

mysle, ze sporo przeczytalem, ale pewnie ominalem cos naprawde soczystego, poszukam i jeszcze sie wypowiem w tym topiku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie rozumiem banowania kogokolwiek. mnie nie przeszkadzają niczyje posty. nawet jeśli są mają bezsensowną argumentację, ubliżają mi, i bosek wie co jeszcze. po prostu je ignoruje. i Wam też polecam się zastowosać do tego prostego sposobu. ubawiają mnie do łez :mrgreen: wątki, gdzie dwóch uczestników wyzywa się od takich to a takich, że sprzęt adwersarza jest do [gluteus maximus], że karta, którą właśnie sobie qpił (bo mu się spodobała i na to go było stać, a poza tym jego zdaniem jest ok) to syf, że ATI, że nVidia, że Intel, że AMD, że diabli wiedzą co jeszcze... a jak komuś żal dupę ściska, że nie może sobie qpić takiej samej, no to sorry - polecam herbatkę z melisy i wytłuczenie kilku kolesi w byle FPP3D shooterze. ja się cieszę z tego co mam :mrgreen: , a są tacy co i tego nie mają... :( .

po tygodniu wizytowania tego forum można wykumać, kto coś wie, a kto nie. a przysłowie "krowa, która dużo ryczy..." sprawdza się tu w 100%.

Pozdrawiam i życzę więcej rozsądku i tolerancji

M.

PS. Głosowałem na NIE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie rozumiem banowania kogokolwiek. mnie nie przeszkadzają niczyje posty. nawet jeśli są mają bezsensowną argumentację, ubliżają mi, i bosek wie co jeszcze. po prostu je ignoruje. i Wam też polecam się  zastowosać do tego prostego sposobu. ubawiają mnie do łez :mrgreen: wątki, gdzie dwóch uczestników wyzywa się od takich to a takich, że sprzęt adwersarza jest do [gluteus maximus], że karta, którą właśnie sobie qpił (bo mu się spodobała i na to go było stać, a poza tym jego zdaniem jest ok) to syf, że ATI, że nVidia, że Intel, że AMD, że diabli wiedzą co jeszcze... a jak komuś żal dupę ściska, że nie może sobie qpić takiej samej, no to sorry - polecam herbatkę z melisy i wytłuczenie kilku kolesi w byle FPP3D shooterze. ja się cieszę z tego co mam :mrgreen: , a są tacy co i tego nie mają... :( .

po tygodniu wizytowania tego forum można wykumać, kto coś wie, a kto nie. a przysłowie "krowa, która dużo ryczy..." sprawdza się tu w 100%.

Pozdrawiam i życzę więcej rozsądku i tolerancji

M.

PS. Głosowałem na NIE.

To nie jest tak Maluszek.

Obowizuja pewne zasady, i te ustalone przez adminow i pewne zyciowe.

Pewnych rzeczy sie poprostu nie robi, lub nie pisze.

Ale nie wszyscy maja poczucie tego, i w tym problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie bruce pozakładał nowe konta i głosował by pozyć się Pitera.

Zostawmy go jeszcze, jak będzie miał kolejny "wyskok" - wtedy ban.

tak oczywiscie, wiesh nie ma co robic, tylko zakladac nowe konta na forum,, oraz e mail...............

ehh no comments :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi