reed Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Dobra, glosowanie jest dosc rowne - zostawiamy go... no ale jak cos bedzie przeginal to poleci bez ostrzezenia. "Odklejam" zatem topic :) w sumie to jest 3 przewagi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 jest 20:17 bann bann bann ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 znowy chcecie kogos wyrzucac ? dlatego, ze mial inne zdanie niz kilku tzw. "zaawansowanych uzytkownikow" ? czy moze sa jakies powazne powody o ktorych nie wiem ? jestem na NIE. a czytales jego posty, widziales, jak obraza wshystkich na kazdym kroq??? bo ja np. mam go dosyc! mysle, ze sporo przeczytalem, ale pewnie ominalem cos naprawde soczystego, poszukam i jeszcze sie wypowiem w tym topiku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 ja nie rozumiem banowania kogokolwiek. mnie nie przeszkadzają niczyje posty. nawet jeśli są mają bezsensowną argumentację, ubliżają mi, i bosek wie co jeszcze. po prostu je ignoruje. i Wam też polecam się zastowosać do tego prostego sposobu. ubawiają mnie do łez :mrgreen: wątki, gdzie dwóch uczestników wyzywa się od takich to a takich, że sprzęt adwersarza jest do [gluteus maximus], że karta, którą właśnie sobie qpił (bo mu się spodobała i na to go było stać, a poza tym jego zdaniem jest ok) to syf, że ATI, że nVidia, że Intel, że AMD, że diabli wiedzą co jeszcze... a jak komuś żal dupę ściska, że nie może sobie qpić takiej samej, no to sorry - polecam herbatkę z melisy i wytłuczenie kilku kolesi w byle FPP3D shooterze. ja się cieszę z tego co mam :mrgreen: , a są tacy co i tego nie mają... :( . po tygodniu wizytowania tego forum można wykumać, kto coś wie, a kto nie. a przysłowie "krowa, która dużo ryczy..." sprawdza się tu w 100%. Pozdrawiam i życzę więcej rozsądku i tolerancji M. PS. Głosowałem na NIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 8 przewagi hehehehehehehehe a sumie przeczytałem z 10 postów tego gościa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 8 przewagi hehehehehehehehe a sumie przeczytałem z 10 postów tego gościa. no to bananoojemy :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 ja nie rozumiem banowania kogokolwiek. mnie nie przeszkadzają niczyje posty. nawet jeśli są mają bezsensowną argumentację, ubliżają mi, i bosek wie co jeszcze. po prostu je ignoruje. i Wam też polecam się zastowosać do tego prostego sposobu. ubawiają mnie do łez :mrgreen: wątki, gdzie dwóch uczestników wyzywa się od takich to a takich, że sprzęt adwersarza jest do [gluteus maximus], że karta, którą właśnie sobie qpił (bo mu się spodobała i na to go było stać, a poza tym jego zdaniem jest ok) to syf, że ATI, że nVidia, że Intel, że AMD, że diabli wiedzą co jeszcze... a jak komuś żal dupę ściska, że nie może sobie qpić takiej samej, no to sorry - polecam herbatkę z melisy i wytłuczenie kilku kolesi w byle FPP3D shooterze. ja się cieszę z tego co mam :mrgreen: , a są tacy co i tego nie mają... :( . po tygodniu wizytowania tego forum można wykumać, kto coś wie, a kto nie. a przysłowie "krowa, która dużo ryczy..." sprawdza się tu w 100%. Pozdrawiam i życzę więcej rozsądku i tolerancji M. PS. Głosowałem na NIE. To nie jest tak Maluszek. Obowizuja pewne zasady, i te ustalone przez adminow i pewne zyciowe. Pewnych rzeczy sie poprostu nie robi, lub nie pisze. Ale nie wszyscy maja poczucie tego, i w tym problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Pewnie bruce pozakładał nowe konta i głosował by pozyć się Pitera. Zostawmy go jeszcze, jak będzie miał kolejny "wyskok" - wtedy ban. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Wedlug mnie niezaleznie od wyniku tej ankiety P!otrek1983 powinien opuscic forum, nie chodzi mi o usuniecie konta ale o bana <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> moglby go czegos nauczyc. Trzeba tepic ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Pewnie bruce pozakładał nowe konta i głosował by pozyć się Pitera. Zostawmy go jeszcze, jak będzie miał kolejny "wyskok" - wtedy ban. tak oczywiscie, wiesh nie ma co robic, tylko zakladac nowe konta na forum,, oraz e mail............... ehh no comments :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...