hazan Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Podkręcam kartę 310/590 i spadek wydajności tak samo jak 275/590 chodzi mi o RAM czy ktoś wie jaki dostęp jest to RAM-u i czemu spadek wydajności :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 moze sie zabardzo grzeją .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paechu Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 A masz artefakty? PEwnie sie za mocno grzeje i gubi klattki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hazan Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 czyście nie widzieli radiatora z winfasta ,chodzi mi o czas dostępu do ramu jeśli tak to zajrzyjcie na stronę http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_...d_myvivo_1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rupert Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 550 Mhz 3.6ns według obliczeń ale niektórzy producenci stosują lepsze RAM-y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 no radiatorek moz e i jeszd ok ale moze sie zdarzyc ze jak np u prolinka nie styka dobrze do pamiatek... (to tak zeby nie było nie widzialem radiatora z winfasta ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hazan Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 ściagałem radiator i posmarowałem pastą i wszystko gra a artefaktów w grach i bechmarkach niebyło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...