hazan Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Podczas instalacji przed włączenie Scandiska pokazuje się standardowo "trwa inicjowanie instalatora ...ble.ble..ble naciśnij enter " a póżniej Czarny ekran na wieki, uruchamiam instalator z katalogu Win98/setupcor.exe i odrazu włącza się Scandisk czemu się dak dzieje Mój KOMP Athlon 2200+ ,Płyta A7v8x Nowy Bios (1013),512 Ram Firmy? EUDAR Maxtor 60 Gb, DVD-LG,Leadtek Geforce Ti 4800se Vivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 sprawdz pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hazan Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 też mi się tak zdaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rupert Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 według mnie sprawdził bym ram lub HDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Prawdopodobnie pamięć. Tydzień temu znajoma kupiła kompa na asusie ...x-x (numer płyty głównej) od 22.00 do 02.00 instalowałem WniXp, Win98se to samo, dziadostwo wyskakiwało z tym że pod Xp stawał już przy pierwszym etapie zanim zapytał się gdzie ma zainstalować (pierwsze okno instalatora). Wina leżała w pamięciach. Wymienili ram na kinkongi (KINGSTON) i działa cały czas bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hazan Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 dzieki ale xp instaluje sie bez problemu tylko 98 to juz dziadostwo :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traktor16 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 musisz napisac np.: F:win98setup.exe /is z tego co pamietam wtedy sie niewlancza scandisk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Przeszukałem 5 stron wyszukiwarki i nie znalazłem odpowiedzi to tutaj napisze. Jak w tym windowsie usunąć ikony z pulpitu ? konkretnie to IE, miejsca sieciowe, moja aktówka i jeszcze jedna której nazwy nie kojarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...