Skocz do zawartości
Szary_Wilk

Jaki radiator na GF2 MX440?

Rekomendowane odpowiedzi

mam GF2 MX440 64mb, sciagnolem sobie radiator, i chcialem zalozyc jakis lepszy, moze nawet z wentylatorem, doradzcie mi jaki najlepiej kupic, i oczywiscie nie za drogi bo ta karta nie bedzie jakos specjalnie wykorzystywana, oprocz tego jakis dobry klej (pasta termoprzewodzaca)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam GF2 MX440 64mb, sciagnolem sobie radiator, i chcialem zalozyc jakis lepszy, moze nawet z wentylatorem, doradzcie mi jaki najlepiej kupic, i oczywiscie nie za drogi bo ta karta nie bedzie jakos specjalnie wykorzystywana, oprocz tego jakis dobry klej (pasta termoprzewodzaca)

Jezeli sie nie bedziesz bawil w o/c to nie widze powodu do zmiany radiatora , mozesz ewentualnie dolozyc jakis wentyl na niego , ale bedzie glosniej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troszke sie pogubilem:

nie wiem czy chodzi o gf2mx400 czy o gf mx440(gf4):

ale i tak w obu przypadkach jezeli nie masz jakiegos radiatora pod reka to polecam zalmany nb32j czy jakos tak, sa dwa zolty i niebieski ,ten drugi jest o polowe wiekszy ale na zolty latwiej zalozyc wentyl 50x50,chociaz na niebieski tez mozna.

w komputroniku oba kosztuja po 18 zl ale narazie ich nie ma.

sa tez w siriusie po 21 i 22 zl i tam o dziwo sa do kupienia.

pozdro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troszke sie pogubilem:

nie wiem czy chodzi o gf2mx400 czy o gf mx440(gf4):

ale i tak w obu przypadkach jezeli nie masz jakiegos radiatora pod reka to polecam zalmany nb32j czy jakos tak, sa dwa zolty i niebieski ,ten drugi jest o polowe wiekszy ale na zolty latwiej zalozyc wentyl 50x50,chociaz na niebieski tez mozna.

w komputroniku oba kosztuja po 18 zl ale narazie ich nie ma.

sa tez w siriusie po 21 i 22 zl i tam o dziwo sa do kupienia.

pozdro :)

Zgadzam się. U mnie na rdzeniu siedzi ten żółty zalman i jest god :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi