Skocz do zawartości
Davidof2004

Windows XP kasuje mi pliki systemowe

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zainstalowanego Windows XP, jednak pewnego razu moj kolega poprosił mnie o pomoc ponieważ podczas uruchamiania systemu wyświetlił mu się napis że nie ma plików z katalogu WINDOWSsystem32config podpiąłem swoj twardy ponieważ myślałem ze pomoze skopiowanie tych plików z mojego systemu do jego, są to pliki systemowe i niestety nie da sie ich skopiowac. Podpinam dysk do swojego komputera i tu nagle ja dostaje napis że nie Windows nie może odszukac plików z katalogu C:WINDOWSsystem32config. Zrobiłem format zainstalowałem na nowo system, pochodzi pare tygodni i bahh znowu napis nie ma plików z C:WINDOWSsystem32config. Tak juz miałem 4 razy

Już nie wiem co to może być, wirus wątpie, dysk jest sprawny nie mam żadnych bad sectorów, tylko od tego czasu system się sypie.

Proszę was o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie nie da się systemu przywrócic, w tym polega problem. Ponieważ system wogole sie nie uruchamia, zanim wczyta system pokazuje takie komunikaty.

Zrobiłem defragmentacje dysku i co sie okazało, coś mnie podkusiło, aby zrobić scandisck po tej defragmentacji i tu nagle wyskoczyło mi tyle błędów ze hoho i własnie miedzyinnymi te pliki z katalogu config ale naszczescie scandisk je tym razem naprawił.

Chyba jednak dysk jest uszkodzony, ale nie widac badsectorów i w serwisie mi nieuwzglednia gwarancji bo niby dysk chodzi, albo moze zailacz jest walniety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi