tanaka Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 mam problemy przy przerabianiu dvd na divx jakos mi to niewychodzi za wszelka pomoc bede wdzieczny Korzystam z Gordian Knot porzeeczytalem faq ze strony http://www.mp4.com.pl/divx_knot_lechu.php i tez niewyszlo chodzi mi zeby film mozna bylo podzielic na 2 cd dzwiek ac3 i napisy orginalne z dvd poozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Niestety nie wiem jak ci pomoc, nienapisales co ci nie wyszlo A twoja barakuda to ma niezly refleks :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 no normalnie nic niewyszlo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 A twoja barakuda to ma niezly refleks :D prosciej taka baske trafic niz divx zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 cherry jakim progiem robisz z dvd divx , i jakbys mogl to to napisz proces tego tanaka_san@wp.pl poozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Chodzi mi o to, że masz 9.9 ns a powinno być ms (w końcu hdd to nie ram :) Ja dvd nie przepakowuje (kiedyś raz tylko ale dawno i do divx3 jeszcze), ale myślałem, że jeśli nie wychodzi, to jest jakiś błąd, który można by naprawić. Najszybciej chyba odpowiedź wyczerpującą dostaniesz na forum jakiegoś portalu właśnie od divx i dvd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Człowieku artykuł jak to zrobić masz w Enterze 6/02 U mnie wszystkie filmy 6hours i po sprawie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 No skoro Ci nie nie wyszło, to trudno Ci będzie pomóc na forum. Zasięgnij lektury na DIVX.PL. To nic skomplikowanego, więc jak dobrze poczytasz to będziesz smigał filmy aż miło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Człowieku artykuł jak to zrobić masz w Enterze 6/02 U mnie wszystkie filmy 6hours i po sprawie :D Jakiego softu i kodeków używasz? Przypadkiem nie kodujesz jednoprzebiegowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 cos mi wyszlo 4 min filmu w divx ale mial wielkosc 4G :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Człowieku artykuł jak to zrobić masz w Enterze 6/02 U mnie wszystkie filmy 6hours i po sprawie :D Jakiego softu i kodeków używasz? Przypadkiem nie kodujesz jednoprzebiegowo? Zawsze koduje 2-dwu przebiegowo :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Człowieku artykuł jak to zrobić masz w Enterze 6/02 U mnie wszystkie filmy 6hours i po sprawie :D Jakiego softu i kodeków używasz? Przypadkiem nie kodujesz jednoprzebiegowo? Zawsze koduje 2-dwu przebiegowo :evil: Jednoprzebiegowo to 2-3 godzinki :) patrz config => :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 cos mi wyszlo 4 min filmu w divx ale mial wielkosc 4G :)poczytaj elementarz kompresji w DivX ... nikt raczej nie poda Ci tutaj rozwiązania od ręki widząc, że jesteś kompletnie zielony w tym temacie (bez urazy :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 cos mi wyszlo 4 min filmu w divx ale mial wielkosc 4G :)poczytaj elementarz kompresji w DivX ... nikt raczej nie poda Ci tutaj rozwiązania od ręki widząc, że jesteś kompletnie zielony w tym temacie (bez urazy :) ) no nie wiem na ten temat nic a jakie powinno byc bitrate i jaka rosdzielczosc , zeby film dobrze wygladal ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Tam znajdziesz wszystko na ten temat: http://www.divx.pl/modules.php?op=modload&...cles&file=index Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...