nous Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Motyw jaste taki internet dział bez problemów ale wchodząc na storne www.onet.pl nie pokazuje sie ta strona tylko jakas wyszykiwarka - Wortha Visit :) - o co biega wszystko inne działa i najlepsze jest to ze zainstalowałem mozille i to samo zamiast na strone oneta wchodzi na Wortha Visit :) <<<ten uśmieszek jest przy tej nazwie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 kazda wyszukiwarka kozysta z niejakich DNS'ow. Tak mysle ze to tego jest wina.Ale nie wiem jak naprawic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nous Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Dodam jeszcze że jest to na Win98, wyczysciłem wszystko co mozna wyczyścic zeby tego problemu nie było a on dalej jest!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 nie wiem czy to wina DNSow jak ktos wyzje napisal, czy moze jakiego syfu siedzacego w systemie. Uzywales CWShreddera ? Jesli nie to koniecznie go zapusc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...