Carkon Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Mam taki mały problemik. Kiedy chce zmienić jasność, gamme, lub kontrast w grach (na razie zaobserwowałem to w dwóch:Painkiller Demo i Shogun Total War) to po przekroczeniu pewnego zakresu obraz przyjmuje kolory nie takie jak trzeba.(cały ekran scieli niebiesko biały obraz). Jak na razie tylko w tych dwóch grach to zauważyłem. Co może być tego przyczyną? Moja karta to GeForce FX5600 PALIT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Widze że nikt nie ma rady na mój problem. :roll: Prosze pomóżcie mi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 moim zdaniem to normalne: wez np tv i ustaw wszystko na maxa albo na min. to zauwazysz ostre przeklamania koloru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 No tylko że to nie jest tak jak ty mówisz. Po prostu gdy ustawie za jasno lub za ciemno (gamme, jasność...) to te przekłamania koloru ukazują się w postaci jakby śniegu z błękitnymi dodatkami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zainstalowałem inny sterownik, a konkretnie 53.03 i w grach jest już ok, ale jak ustawiam w opcjach karty jasność to znowu jest to samo. I występuje to właśnie po wyłączeniu gry(3D). Ma ktoś na to rade? Bo nie wydaje mi się żeby to było normalne bo na starym sprzęcie tego problemu nie było. Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Monit widze ze takiej sredniej firmy ,mozliwe ze to jego wina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Monit widze ze takiej sredniej firmy ,mozliwe ze to jego wina Monit widze ze takiej sredniej firmy ,mozliwe ze to jego wina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 No nie sądzę żeby to był monitor bo po 1. na starym sprzęcie jaki miałem wszystko było OK i po 2. występuje to tylko gdy włączę i wyłączę jakąś grę 3D(w tym przypadku Knights of the Old Republic); a tak normalnie to jest dobrze. Jakieś konkretne propozycje?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Nasycenie kolorow. Zmniejsz nasycenie kolorow w zakladkach detonatorow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Nasycenie kolorow. Zmniejsz nasycenie kolorow w zakladkach detonatorow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Nic nie daje zmniejszenie nasycenia kolorów :( Co zrobić teraz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...