Rob@k Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Mam pytenie do posiadaczy plyty glownej Abit KV7. Jaka macie temperature na ukladzie zasilania procesora (PWM TEMP)???? U mnie dochodzi do 68 stopni C i mysle ze jest to troche za duzo. Dzieki za odpowiedzi. Pozdro. _______________________________________ Abit kv7, Barton 2500 MHZ, 256 DDR Kinston, HDD 60 GB Caciar, Hercules Redeon 9000 Pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 w ta temperaturke nie wnikaj :) u mnie jest taka sama jak proca ;] to wszystko przez to ze czujnik jest blisko proca;/ taki urok tej plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Ja mam temperature proca okolo 52 stopnie a PWM ostatnio zauwazylem 70. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 jak masz zamknieta obudowe to przy mosfetach taka wlasnie temp panuje - zwlaszcza jak masz niefortunna konstrukcje radiatora na procku (i tak sie ciesz ,8rda miala wyzsze temp przy otwartej budzie ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...