Skocz do zawartości
Kaczor

AXP 2400+ i AXP 2600+

Rekomendowane odpowiedzi

http://twojepc.pl/news_wiecej.php?id=2956&...68581c401d22229

ciekawe czy to co zapowiadają się spełni:

-FSB 333

-"chłodniejszy" rdzeń

POZDRO 4all (tylko się nie pytać kto to all :) )

Taa... Chłodniejszy rdzeń. AMD ma chyba na myśli rdzeń który jest jeszcze chłodniejszy niż temp. na księżycu (zobaczcie news wyżej na twojepc.pl).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AMD zapowiada też niezłe obniżki cen ( tzn. polski dystrybutor )! Dowiedziałem się nieoficjalnie w środe w ACTION od Pani z działu hadlowego ! Chwilowo w Action w K-cach jest pusto..... tzn tylko AXP1800 i 2000 ! :o W poniedziałek ma przyjść dostawa po wyjątkowo niskich cenach ! 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoczko Rafal, niebierz tego tak doslownie ! W tym newsie pewnie chodzi oto ze nie bedzie takiego stosunku przyrostu temperatury do predkosci, jaki byl do tej pory... Ale na 100% bedzie sie mocno grzal (i na 100% nie bedzie zimniejszy od reszty) - bo to trza zmienic cala architektore a nie lekkie poprawki... Zreszta, zobaczymy !

SeBo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak będą na FSB 166 będzie fajnie, a jak jeszcze spadnie temperatura i będą fajnie się kręcić to będzie super.

Ale ciekawi mnie jedno co z modelami 2300+ i 2500+ czy ich nie będzi czyż by AMD zaplanowało przeskoki co 200, z mojej stronu uważam to za dobry pomysł bo 100 według AMD to 66 MHz, a różnica taka była by mało widoczna na a 200 lub jak kto woli 133 MHz bedzie bardzie zuwżalne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...