goldenboy Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Hej mam małe pytanie moze sie już ktoś z tym spotkał mam Celerona boksowanego 667 standarowo chodzi na 66x10 podkrecenie go na 750 było betką zminiłem 750x10 i jest super ten w obiązeniu max 39 C :D , kumpel mówił że taki sprzęt bez problemu powinien wiecej wyciagać zwłaszcza że mało się grzeje, ale jak chciałem dać mu magistrale 83 to już lipa nawet komp się nie odpala zwiekszalem napiecie do 1,80v i tez kicha wymusilem magistrale 100Mhz na pamięci tez nic. A mam płyte głowna ecs p6vap-a+ i pamięc 133Mhz wiec powinno pójść. Może ktoś ma jakieś sugestie albo miał taki problem, dzieki z góry za podpowiedzi :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Tez mialem problemy z podkreceniem, ale zmienilem chlodznie ze standardowego na porzadniejsze i dziala teraz na FSB 100 bez problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Po pierwsze ECS zmien na jakiegoś BX-a lub i815 bo to twoje jest na VIA i takie sobie. Nowe mo-bo do tego można qpić za 80 PLN ostatnio qpiłem Abita BE6-II za tyle na WGK. Co do twojego proc-a to chyba jakaś lipna seria jak na Coopermine za wysokie napięcie. Jak by to był 1.5-1.65 V to było by lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 mostek sie grzeje. zadbaj o wszystko i bedzie chodzil nawet na ecsie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...