Memphis Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 No i coolerek z grafy już zdycha :( . chciałbym sobie kupić, jakiś inny, wydajny. Zastanawiam się nad dwiema opcjami: Kupić BlueOrba, i dać do tego Arctic Silver II, albo przykleić klejem Thermopox mój stary cooler od procka (noname z wentylem Evercoola 3500 rpm), który nie kręconego celka utrzymywał na max 54 stopniach. Słyszałem też o CrystalOrbie, ale nie wiem gdzie to coś kupić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 No i coolerek z grafy już zdycha :( . chciałbym sobie kupić, jakiś inny, wydajny. Zastanawiam się nad dwiema opcjami: Kupić BlueOrba, i dać do tego Arctic Silver II, albo przykleić klejem Thermopox mój stary cooler od procka (noname z wentylem Evercoola 3500 rpm), który nie kręconego celka utrzymywał na max 54 stopniach. Słyszałem też o CrystalOrbie, ale nie wiem gdzie to coś kupić ? Bierz Crystala. A kupić można go pewnie wszędzie, poszukaj tutaj: - www.4max.com.pl - www.discotech.waw.pl - www.overclocking.com.pl Pozdro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 ja mam crystala i jest super dobrze chłodzi jest cichy i jak wygląda :!: :!: polecam no i kup sobie jescze arctica i bedziesz mógł kręcić :!: :!: :!: :P :P :P :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...