Krystianus Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Witam... bardzo proszę o pomoc... wiem, że może sprawa jest bardzo trywialna, ale jednak zaryzykowałem założenie tego wątku licząc na Waszą pomoc. Myślę, że temat wyjaśnia całą sprawę... a więc mam jeszcze Radeona 9200, który obsługuje AGP x1 x2 x4 x8 - niestety płyta tylko x1 x2 x4 - no więc chciałbym aby aby całość pracowała x4... sprawdzałem programem serii AIDA i wykrył, że magistrala pracuje x2 - zajrzałem do BIOSU i ustawiłem na 4x... ale dalej ten sprytny programik wskazuje, że jest x2... o co chodzi? Czy ja coś robie źle? Czy to nie jest zbytnio dobry program... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 niedawno bylo na forum :lol: a) sprawdz czy zapisales nowe ustawienia 8) (zawsze sie moze zdazyc) B) jak juz mowilem bylo ostanio na forum o tym i dla kolegi ktory mnial wlasnie taki problem (wlasnie) AIDA pokazywala ze ma agp x2 :) Sprawdz innym programem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 sprawdz tez co masz w sterach do plyty.u mnie po winda 98 tez nie moglem ustawic agp na 4x a stery znajdowaly sie w sterownikach do plyty ,a ja myslalem ze to jakis detal :) i nie zainstalowalem odrazu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianus Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 znalazłem przyczyne... w sterownikach było ustawione na x2 i tu był problem...jak ja mogłem tego wcześniej nie sprawdzić... dzięki wszystkim! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...