tau Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Mam mały problem. Włączam dzisiaj komputer a tutaj nie działa mi myszka i klawiatura. Po małych testach dszedłem do tego że klawiatura i mysz nie działają mi tylko w windowsie (XP profesjonal) i tylko przy codrugim uruchomieniu!!!. Absplutnie nie wiem co z tym zrobić. Może to jakiś wirus. Bardzo proszę o poradę kogoś kompetetnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flea Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 heh no widze ze nie jestem sam dokładnie mam ten sam problem :P ludzie pomurzcie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 mozęcie podac co to za myszki i klawy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flea Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Yo Klawiaturka: Media-Tech Superb Roller Xp Myszka: Zwykła Ps2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Tau, Flea- urzywacie sterownikow standardowych ? czy dolaczonych do klawy/myzski ? BTW ludzie ja was nie rozumiem, co wy wydizicie w tym windowsie xp ? 90% tematow w tym dziale to "problem z xp". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flea Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Uzywam sterowników standardowych !! :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tau Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Sterowników standardowych. Mysz a4tech opto 325 klawiatura logitech y-sa2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flea Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Siemka Przełuż sobie wtyczki i od klawy na odwrut przynajmiej w moim wypadku pomogło !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tau Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Pomogło!!! Brat mi odwotnie podłączył dowrotnie (przyznał się cwaniak). Ale swoją drogą ciekawe że przy odwrotnym połącxzeniu dziłą tylko przy codrugim uruchomieniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...