Skocz do zawartości
RUMUNaThLoNiX

Ti4200 Gainward 128 vivo czy ti4200 Leadtek 128mbvivo ??

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiscie te karty sa takie same :> moszna tak powiedziec :) ale wiem bo mam jeszcze gainwarda u/650 XP :P goly a i mam ledteka ww w temacie :) bo filmy mam nowe i se ogladam na tv :>

teraz wiem ze gainward ten nie mam DVI ktrore nie jest mi poczebne mam okazje sie wymienic wiem ze gainwardy sa pikne do OC :>

ale winfas ma cooler dosyc spory:> ale straszecznie sie grzeje :<

Wiec co mam wybrac ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chłoppie ty przeczytaj ten tekst co nabazgrałeś tego sie czytać nie da nie mam pojecia o co chi chodzi, w końcu do czego ci ta grafa do o/c czy do tv ?? tak w ogóle to jaośc bedzie b podobna a o/c to rev rdzenia i v a memki to jak ci sie trafi tak beda latać ja niby mam kiepsie pamieci do oc a ładnbie mi lataja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm chodzi mi oto ze mam jeszcze jedna g4ti 4200 bez tv :) i leadteka vivo a moge sie zamienic na gainwarda 4200 vivo :> i kcem wiedziec ktora bedzie lepsza :> pod uwage biore :> kolor i wyglad :> bo mam czerwona mobo i srodek obudowy :> wiec ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm chodzi mi oto ze mam jeszcze jedna g4ti 4200 bez tv :) i leadteka vivo a moge sie zamienic na gainwarda 4200 vivo :> i kcem wiedziec ktora bedzie lepsza :> pod uwage biore :> kolor i wyglad :> bo mam czerwona mobo i srodek obudowy :> wiec ???

a ja mam zielone mobo i nie uwieżysz ale srodek obudowy też mam :lol: , dalej IMO bełkot jesli dobrze zrozumiałem masz 2x ti 4200 i chcesz wymienic na 3 ti4200 gainwarda a czemu nie sprzedasz tych 2 i nie kupisz se czegos lepszego ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Okiej zaczne od nowa :)

wiec mam dwie Geforce'y 4 Ti 4200. Jeden to Gainward tylko z d-sub i z 64 mb ram :), drugi to LEadtek z 128 i vivo i Dvi.

mam okazje zamienic Leadteka na gainwarda tyle ze bez DVI. A mojego gainwarda sprzedaje bo mam male dlugi :P. :>

wiec chce wiedziec co jest lepsze ten leadtek czy ten z wymiany czyli Gainward 128 mb vivo :) jusz wiecie ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obstawiam za leadtekiem, te GF4 gainwarda zebrały negatywne opinie, zupełnie inna klasa niżGF3 gainwarda. leadteki kręcą siesuper i czasem jaką bajer jak hardware monitor. i jakośćobrazu (ostrość liter) na GF3 leadteka miałem lepszą niżna radku 8500 herca (w grach GF3 miał ostrzejsze czcionki).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi