Liquid Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Znalazłem taką informacje o przyspieszeniu modemu kablowego: First, u need to goto Start, then run. Type in regedit in the box. Next, goto the folder HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetVxDMSTCP Now, find the string DefaultRcvWindow. Now, edit the number to 64240 then restart your computer. There you go. High speed cable modem now with out dloading a program. Original value is 373360 U mnie nie ma tego wpisu więc nie wiem czy dzaiła. Niech ktoś to sprawdzi :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 jakos w to niewieze :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 "Za siedmioma górami, za siedmioma morzami........" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 przyspieszanie modemu , 300% szybkosci za darmo ------- NO COMMENT :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 kablowego :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 A świstak siedzi i zawija je w te sreberka..... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 A świstak siedzi i zawija je w te sreberka..... :D Świstak już dawno siedzi bo sreberka były kradzione. Ps. Jeżeli byłoby to prawdą każdy z nas modemowców by dawno o tym wiedział... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 1. skad pochodzi ta informacja? 2. U mnie sciezka dostepu do tego parametru wyglada tak: HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetCurrentVxDMSTCP (ale to pewnie dlatego, ze mam Windows 2000 SP3 - prosze sie nie smiac, dopiero od wtorku go mam i nie znam jeszcze tego systemu :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...