blaaa Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 gorzej będzie gdy coś padnie ale jakby co to wine zrzuce na was 8) nie ponosimy odpowiedzialnosci za szkody wynikle z porad uzyskanych na tym forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŚwIeRsZcZ Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 ahh no i tak bajka zaczyna sie od początku bo już nic nie wiem.. Otóż postanowiłem przetestować go Primem95 na standardowych ustawieniach czyli: FSB-200 , DRAM FREQ.-1:1 , Vcore Vol ustawilen -1.550 pamieci 2.65 i tyle.. Aktualnie męczy go już z 40minut i temp procka wynosi 52*C a napięcie 1.52v. No i teraz nie wiem czy jest wogóle sens go podkrecania na te 3.7GHz, czy to będzie bezpieczne?? Podam jeszcze taki przykład, gdy ustawiłem FSB na (chyba) 233 (3.7Ghz) dzielnik 3:2, napiecie zostawilem te same (1.550) to Prime sie wysypywal po 15minutach. Nie pamietam dokladnie temp procesora ale wynosila ona gdzieź z 55*C. Zapewne gdybym zwiekszyl napiecie to wsyzstko byloby stabilne, ale zkolei wzorśnie temperatura a onią sie najbardziej boje żeby nie przesadzic...Powiedzcie co o tym wogóle sądzicie i doradźcie mi coś _________________ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŚwIeRsZcZ Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 hej no czemu nikt nie odpisuje? czyżby przez okres Świąt Wielkanocy forum miało jakiś przestuj, czy poprostu mnie olewacie? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...