art.plo Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 witam mam zasilacz firmy hiper 350W i wszystko by bylo ok ale wiatrak jest glosny chociaz ma niby regulacje temperatury a wiec mam taka mysl spowolnic go na 5V lub 7V i dac drugi wiatrak od spodu lub od tylu na takim samym napieciu teraz pytanko czy zasilacz wytrzyma chodzi o temperature czy sie nie spali??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 jesli puscisz 2 wentyle na 7V to będzie lepiej niz jeden na 12V (większy przewiew) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 czy , uda się zamiana wiatraczka z HuntKey 350W - na ARCTIC PRO 2L+ reg.obr. ręczna. Czy poradzi sobie z chłodzeniem tego zasliacza ?? bo już mam dość tego hałasu. pytanie nr. 2 : na Cpu (tak jak w podpisie) - CO WYBRAĆ ? -ARCTIC COPPER SILENT 2 L ręczna reg. obr. LED (nizsze temp.) -ARCTIC COPPER SILENT 2 TC Rev 2+CZ.TEMP.MIEDŹ (wysokie temp - cicho) jeżeli ktoś już miał doświadczenia z tymi podzespołami to dzieki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Z mojego doswiadczenia Arctic 2TC nie nadaje sie do podkrecania, temperatury robia sie nieciekawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...