mabi77 Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 jakie sterowniki do karty - GeForceFX 5700 Leadtek A360-TD128 128MB TV/DVI wiem ze dla was to smieszne pytania ale ja po raz pierwszy mam taka karte i nigdy wczesniej nie milem doczynienia z GF. czy stery brac de strony Leadtek'a czy nvidia Epox 8RDA3I (nVidia nForce2 Ultra 400) + LAN, i czy ze strony epoxa w dziale driver nvidia chipset nforce2 powinienem sciagnac caly zestaw sterow, czy starczy to co jest na cd dodanych do sprzetu czy powinienem odrazu wgrywac nowy bios do plyt gł. jesli tak to jak to sie robi, prosze o opis krok po kroku PS. prosze o wyrozumialosc (laik ze mnie w tych sprawach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 jesli nie chcesz podkrecac to po co Ci nowy bios do plyty glownej 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mabi77 Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 na razie niczego nie bede podkrecał czy w takim przypadku bios dla pl gl trzeba by wymienic czy nie ma to sensu jakie wiec sa nalepsze stery i z kat dla w/w karty graficznej i plyty głównej (z oficjalnych stron prod.)???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...