CTD Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 jakis czas temu sie odzywalem ze moj gf2pro na plycie asusa7v333 wyswietla jakies smieci... po 6 dniacxh plyta sie sfajkala...wymienili na nowa...dokupilem proca athlon xp 1700+(btw seria AGOIA), nowy zasilacz, nowa listwe zasilajaca(sugerowali ze to zasilacz mogl byc winny awarii)... i wiecie co..dalej mam smieci..duzo rzadziej..ale sa...nie mam juz przebawrwien w biosie etc(a mialem tak wczesniej)...ale zdarzaja sie przeklamania w windzie...w trybie 2d sie zaczyna... i potem juz i w 3d... i tak jestem ciekaw...mam napiecie 3.3v w grnicach 3.22(tyle daje asus pc probe)...czy podwyzszenie tego napiecia chociaz do tych 3.3 daloby poprawe?...jesli tak - jak to do licha zrobic na tym asusie? na moim starym abicie bylo ukochane soft menuIII...tam moglem sie bawic napieciami..a tu...ani napiecia agp, ani 3.3, ani RAm...jakies pomysly? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 mialem podobny problem: po zmianie plyty moje stare gf2 ti zaczelo krzaczycz w 3dm 2001 a w grach czy na tapecie mialem kolorowe kropki. Karta na 100% bo dziala spox na innej plycie i plyta 100% sprawna bo inne karty na niej dzialaja. Jedynym rozwiazaniem byla sprzedasz karty i kupno nowej bo tamta najwidoczniej sie "gryzla" z plyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[reSS] Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 chcialoby sie rzecz "welcome to the club" :( Widzisz... ty tak masz ze tak powiem od zawsze... poczytaj moj ostatni post co wykombinowalem :) u ciebie moze byc tak samo, albo winna plyta (w sumie wymieniles ja... wiec raczej odpada), zasilacz albo sama grafa... ja sobie siedze normalnie, bez zadnego o/c, factory settings i nagle @#$@%$#% i nie dziala... i nie da sie za chiny ludowe naprawic... ehhh jutro pokombinuje ostro... a jak nie to zas bedzie boj z Actionem bo o ich serwise to mozna legendy pisac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[reSS] Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 aha,, nie zebym sie czepial al twoj problem moze byc podobny do mojego problemu, ale na pewno nie do mnie :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTD Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 szybko kase organizuje i kupuje sobie kyro 2, do gier w ktore pozynam to naprawde starczy..a gf2 laduje w poprzendim kompie gdzie nei sprawia klopotow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Dziwne Vio 3.2 V na ASUS-ie. Nie wiem czy się nie myle Obok pamięci masz zwore Vio Voltage jak ustawisz na 3.4 będziesz miał 3.37. Jeśli się myle to sprostuje w przyszłości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...