dziewul Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Jak zmienic napiecie Vcore w dol na tej plycie? W Biosie moge tylko podwyzszac. Mam procka 2500 Bartona i napiecie defoltowe na 1,75 V. Procek mi sie grzeje a nie moge zmienic napiecia. Pomozecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 nie zmienisz.POzatym jak sie nie myle bartek chodzi na 1.65 V.Moze zle odczytuje napiecie albo bios zawyża.(miałem tak na ga 7vax z pierwszym biosem).Mozesz zmienić jedynie przez drut moda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziewul Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 to niedobrze. w takim razie podkrece na 3200 i niech zostanie 1,75 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 najlepiej to sprzedaj tą mobo i kup coś "ludzkiego" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Mobo jest bardzo stabilna i wydajna ale do OC to ona sie raczej nie nadaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...