kisiel02 Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 :? Mam problem ktory telefon sobie kupic a mam do wyboru nokie 6600 i siemensa SX1.Bardzo prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 nokie - siemens ma denne klawisze (Boze grzesze - przecierz nokia to chlam... (sam mam siemensa co prawda jeszcze s55 - teraz licze na przesiadke na n6820) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Sa bardzo do siebie podobne w specyfikacji lecz sa pewne roznice.. SX1 ma mp3, radio, symbian 6 (6600 ma 7 'troche wolnjejszy w dzialaniu' nie wiadomo czy wszystkie aplikacjie napisane na S60 beda dzialac poprawnie), ekran 176 x 220 (6600: 176x208), troche szybszy ma procesor, minimalnie lepsze fotki robi. Ja bym wybral SX1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryzan Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Ja bym wybral 6600 ale tylko ze wzgledu na idiotyczne (moim zdaniem) rozmieszczenie przyciskow w SX-1. No chyba ze chcesz nim tylko nagrywac filmy zgodnie z reklamowka a nie pisac wiadomosci i wybierac numery... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgadzam sie z przedmowca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 ja bym bral SX1. faktycznie jest pokopany ale daje rade... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 A ja bym poczekal na cos innego :) - moim zdaniem poki co nie ma ciekawego fona na rynku... Mi podoba sie n6820 i pewnie ja kupie ale to moje subiektywne zdanie bo ja glownie pisze sms... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 a nie brales pod uwage p800?? jak dla mnie ma wieksze mozliwosci a cene mniejsza!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 p800 rulez. a jesli chodzi o wybor, to zdecydowanie siemens mialem n 6600 kilka dni i to najbardziej nie udany tel jaki widzialem. Bateria trzyma 2 dni, czesto sie zwiesza, ma jakies dziwne przeskoki w dzialaniu.... ogolnie malo pozytywne wrazenia, w serwisie powiedzieli, ze za kilka miecjhow jak bdzie nowy soft to wtedy ..... zacznie dobrze dzialac. jak dla mnie smieszna sytuacja. siemens znacznie lepszy, a do przyciskow szybko sie przyzwyczaisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 zobacz na http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=67482podobny temat 10 postow nizej!!!!! no i ma odpowiedz to p800 ewnetualnie jak masz kase to p 900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 p 900 :) grr mniam a nie jakas tam nokia sam czekam az wejdzie do normalnej sprzedaży moze jakas promo jak na razie w idei dla firm po 1400 nie pamietam ile dla osób fizycznych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 nokie - siemens ma denne klawisze (Boze grzesze - przecierz nokia to chlam... (sam mam siemensa co prawda jeszcze s55 - teraz licze na przesiadke na n6820)a w noki 6600 bateria max 2 dni trzyma hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 pokaz mi telefon z symbianem czy z uiq ktorego bateria bedzie trzymac ponad 2 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 wszystko zalezy od stopnia korzystania z telefonu (wiadomo ze najwiecej energi biora duze wyswietlacze) tak wiec jak by telefonu wogule nie uzywac ;) to trzymal by i moze z tydzien ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 jak zamierzasz korzystac non stop-gadac sms.gprs to zadna nie wytrzyma nawet 1 dnia!! moze ty chcesz palma albo era mda ??? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel02 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 witam wszystkich i dziekuje za odpowiedzi, kupilem sx1 mam maly problem, moze wie ktos czy ten telefon obsloguje pamiec 256mb bo u mnie pokazuje bład albo ze karta jest uszkodzona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...