k a m e r e k Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 potrzebuje kupic podnosnik do autka ale nie chce kupoiwac szajsu jakim jest fabryczny .. myslalem o malym hydraulicznym.. macie jakies propozycje co do modeli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Podnośnik hydrauliczny typu żaba do 2Ton :D Sprawdzony i dobry, ale fabryczny też niczego sobie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 idz na jakis stadion X-lecia i kupisz tanio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrancEaddict Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Cytat idz na jakis stadion X-lecia i kupisz tanio :)ja bym nie ryzykowal, od tego zalezy przeciez jego zycie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Cytat Cytat idz na jakis stadion X-lecia i kupisz tanio :)ja bym nie ryzykowal, od tego zalezy przeciez jego zycie... no ale przeciez jak masz zamiar siedziec pod samochodem dluzszy czas to zabezpieczasz zeby samochod cie nie przecisnol,wiec zwykly podnosnik do domowego garazu wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 na stadion to sie nie oplaca... koszta przewyzsza zakup... a tak btw to hcyba kupie zwykly trapezowy w miare prosta i mocna kontrukcja koszt 30zl , widizalem u mnie w miastku hydrauliki do 2t ale to od toyi i koszt 33zl gosice mi mowili - one-time-use a trapezowy bedzie juz silniejsyz od tego co mialem seryjnie od fiata innych modeli w Tarnoofku nie widzialem.. coz to nie big city choc i watpie czy bym tez tam cos znalazl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...