Portal Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Witam Czy ktos moze zna jakis program do dysku twardego typu "Write Zeros To Drive" Posiadam dysk Baracuda IV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogbone Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 A co ten program właściwie robi ? Domyślam się że chodzi o prog. który zapisuje w wolne miejsca na dysku zera, żeby nie możnabyło odzyskać usuniętych plików. Jedyny jaki idziałem to WpieInfo z pakietu NortonUtilities 2001.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 czyzby baraccuda sie zrobila glosna ?? heh moja juz nie jest 100% silent slychac ja normalnie ... :cry: ale dziala seaaam na performance i hula :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 A co ten program właściwie robi ? Domyślam się że chodzi o prog. który zapisuje w wolne miejsca na dysku zera, żeby nie możnabyło odzyskać usuniętych plików. Jedyny jaki idziałem to WpieInfo z pakietu NortonUtilities 2001.... a po co sie tak meczyc wystarczy format [dysk:] /u - daje to samo i za darmo 8) TZN formatuje cala partycje zapisujac wszystko zerami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 np. SeaTools ze strony Seagate, wypelnia zerami i nie tylko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...