Th0m4S Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 czy sa tu jacys b-boy'e ??? :) czy moze jestem sam :P a moze ktos tanczyl akle przestal? ps. watek moze zaskakujacy i niezbyt ciekawy (przynajmiej narazie) ale bardzo mnie to ciekawi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 nooo nareszcie :-) nosiłem się z zamiarem założenia takiego wątku ... ja dopiero zaczynam ale jest nieźle jak na początek - inne typy siedzące w break'u mi to mówią :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 ja dopiero zaczynamto ile juz tanczysz? i czy opanowales juz jakies figury? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 w sosnowcu jacys kolesei czesto tancza w przejsciu podziemnym kolo dworca. nieraz masakra figury odstawiaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 miesiąc :-) ... swipes - ok windmill - pracuję nad tym żółw (nie wiem jak to w slangu jest) - ok + te podstawy jak np. sixstep czy uprock teraz stanie na rekach + pompowanie (dotychczas jest 10) ażeby łapy wzmocnić ... no bo to dopiero początek ale nieźle się nakręciłem na to. a jak to jest z tobą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 A ja się kręce na dywanie i na krześle przed kompem. Mam to opanowane w 100% :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 a jak to jest z tobą ?ja trenuje juz 5 lat :D ale poniewaz mam 17 lat wiec wyobrazasz sobie jak wyglodaly moje treningi przez te 3 pierwsze lata ... jednym slowem obijalem sie na maxa :P i krecilem tylko banie :) ostatnio biore sie opstro do roboty :P a więc : :D bania to juz wypas :P ( potrafie nawet zdjac koszulke , bluze , buty :) ) sruby tez powoli wykrecam krab jako tako:) krecenie sie na lapie cienko ale cwicze ostro skacze na lapach :P ostatnio czwicze bary i jestem coraz blizej sukcesu :) 9 tak 1 obrut ale wyglada podobno ok :P ucze sie tez ostatnio skakanej ale nadgarstki niechca wspolpracowac :) a i nieczepiac sie ze w 5 lat tak malo umienm do niedawna bylo nas 4 i uczymy sie prakltycznie sami :) ostatnio sie bawimy w propagowanie breka w moim miescie i mamy juz 12 osob wiec mam nadzieje ze niedlugo nasz pozimom sie sporo podniesie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...