Erdik Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 jestem w roztwerce nie wiem jaka granica jest w podkrecaniu z racji tego fabrycznie maja ustawiona 1800 mhz moj 1800xp(1530mhz) wyciognalem max 1828 dzialam na 1805mhz z racji tego ze moze cos byc nie tak wszystko dziala na napieciu 1,775 lub 1,8 256ddr pc2100 kingston oczywoscie tylko takie triki z watercoolerem w takim razie czekam na pomcne uwagi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odet Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 sluchaj, potrzebuje wskazowek, jak podkrecic taki procesor, bo mam identyczny jak Ty. Jeszcze nigdy nie podkrecalem........... Z gory dzieki za info Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 :arrow: qrwa ludzie!!! uzywajcie opcji SZUKAJ... o kreceniu axp juz tyle bylo.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 jestem w roztwerce nie wiem jaka granica jest w podkrecaniu z racji tego fabrycznie maja ustawiona 1800 mhz moj 1800xp(1530mhz) wyciognalem max 1828 dzialam na 1805mhz z racji tego ze moze cos byc nie tak wszystko dziala na napieciu 1,775 lub 1,8 256ddr pc2100 kingston oczywoscie tylko takie triki z watercoolerem w takim razie czekam na pomcne uwagi Człowieku zastanów się co piszesz za <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły athlon xp 1800+ nie oznacza że chodzi na 1800 Mhz z choinki się urwałeś czy co wiesz tyle o kręceniu co moja pra babka, więc sobie lepiej odpuść albo użyj tak jak kolega wyżej grzecznie proponuje opcji szukaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Qrwa. Jak kręcić. Takie pytania zadaje chyba tylko lamer albo pięcioletnie dziecko. Przeciaż q-wa takie żeczy robi się intuicyjnie. Czy nie denerwują was teksty na ile podkręcić xxxxx y.y GHz. To się robi intuicyjnie drogą "LERNING BY BURNING". Podkręć a dopiero potem pochwal się wynikiem to przynajmniej wywoła mniej śmiechu na sali. Jak to czytałem myślałem że jebne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...