Skocz do zawartości
Vadeer

Jak na stronie futuremarka sprawdzić największe punktacje?

Rekomendowane odpowiedzi

Temat jak wyżej. Szuaklem i nie znalzlem. chcialbym zobaczyc jakie sa rekordy ludzi w podkrecaniu kart graficznych a do tego chcialbym sprawdzic jak ma sie to do mojej karty.

P.S. wiem ze moderator sie od razu przyczepi ale ja uwazam ze to odpowiednie miejsce na ten temat...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec w wyzej wymienionej "wyszukiwarce" wybierasz sobie odpowiednie cpu, grafike, parametry testu (wazne bo niektorzy aby miec najwyzsze wyniki robia w mniejszych rozdzialkach) a nastepnie w miejscu "Score Range" wpisujesz 0-40000 (mowie o 3DMarku2001, nie ma wyzszego wyniku przy normalnych parametrach testu)

Wyniki beda posortowane od najwyzszego do najnizszego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec w wyzej wymienionej "wyszukiwarce" wybierasz sobie odpowiednie cpu, grafike, parametry testu (wazne bo niektorzy aby miec najwyzsze wyniki robia w mniejszych rozdzialkach) a nastepnie w miejscu "Score Range" wpisujesz 0-40000 (mowie o 3DMarku2001, nie ma wyzszego wyniku przy normalnych parametrach testu)

Wyniki beda posortowane od najwyzszego do najnizszego.

nie traktuj mnie stary jak dziecka... ja poprostu szuaklem i nie znalazlem tego compare i wszystko na tem temat. a wiedzielem ze gdzies jest bo kiedys sie bawilem tylko ze teraz po poszukiwaniach nie znalazlem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie traktuj mnie stary jak dziecka...

Te Lord Hełmek nie pisz do mnie "stary" bo piwa z Tobą nie piłem i z tego co widzę bym raczej niewypił... Odpowiedziałem na Twoje pytanie podczas gdy inni sie na Ciebie wypieli bo pytasz o prostą rzecz. GDZIE w mojej odpowiedzi traktuję Cię jak dziecko??

ja poprostu szuaklem i nie znalazlem tego compare i wszystko na tem temat. a wiedzielem ze gdzies jest bo kiedys sie bawilem tylko ze teraz po poszukiwaniach nie znalazlem

Ale o so Ci chozi?? Nie umiesz wybrac rodzaju karty jaka masz czy co?? Jesli chodzi Ci o to aby bylo napisane jaki OC zastosowano to w przypadku 3DMarka2001 (po wyszukaniu najwiekszej punktacji) musisz liczyc tylko i wylacznie na opisy dodane przez uzytkownika, w 3DMarku2003 sa napisane taktowania(jesli sie zarejestrujesz LEGALNIE oczywiscie).

Precyzuj o co Ci chodzi to unikniemy takich sytuacji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukecz, a moze następnym razem zanim coś napiszesz przeczytasz posta 2 raz, a najlepiej jeszcze więcej żebyś go zrozumiał.

Odpowiedziałem na Twoje pytanie podczas gdy inni sie na Ciebie wypieli bo pytasz o prostą rzecz

A mój post jest jakiś przezroczysty? Nie widac go?

Nie umiesz wybrac rodzaju karty jaka masz czy co??

Posty Vadeera też są przezroczyste? Chyba skoro podziękował za linka którego dałem to logiczne, że szukał tylko ORB'a a nie instrukcji obsługi do niego.

Następnym razem jak masz zamiar napisać instrukcje obslugi ORB'a to lepiej by było gdybyś najpierw sam sięnauczył z niego korzystać.

a nastepnie w miejscu "Score Range" wpisujesz 0-40000 (mowie o 3DMarku2001, nie ma wyzszego wyniku przy normalnych parametrach testu)

Jeżeli chcemy wyświetlić wszystkie wyniki to w Score Range nie wpisujemy niczego. To pole jest uzywane tylko do okreslenia jakiegoś przedziału np. 10000 do 15000 punktów.

parametry testu (wazne bo niektorzy aby miec najwyzsze wyniki robia w mniejszych rozdzialkach)

Akurat w ORB'ie domyślnie jest ustawione 1024*768 więc na rozdzielczośc nie trzeba zwracać uwagi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec zwracam honor oraz przepraszam za nieporozumienie i moje wczesniejsze posty. Podziekowania od Vadeer'a do sgj odebralem jako ironie... i dlatego chcialem przyblizyc wyszukiwanie wynikow, no a potem (przekonany dalej o ironii sgj) troche mnie zbulwersowalo to ze ktos stwierdzil ze traktuje go jak dziecko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...