paulusus Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 witam , gdzie można dostać "zmodowane biosy" włąsnie do tej plyty która jest w opisie ,bo słyszałem że takie biosy maja juz dzielnik w samym biosie i mozna ustawic recznie , byłaby to fajna spara dla mnie bo przy 152 mhz wszystko mi sie sypie a dzielnik mam prawdopodobnie na stałe 1/4 a jak na złosc antka mam 0343 i tez mnoznik zablokowany wiec wszystko sie wali :) , wiec prosze o jakiegoś linka , dzieki za pomoc , dodam tylko ze próbowałem juz szukać jakieś pół dnia ale nic z tego [płyta nie jest ARU zwykła ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 dzielnik nie jest w biosie robionym nie da rady tak łatwo, jużdawno wszyscy mieliby abity i epoxy z KT400 przy FSB 250 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusus Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 ok , wiec jest jakas inna alternatywa ktora pozwalałaby mi jakos kontrolowac ,przy fsb 166 , pci i agp , tzn miec fsb 166 a nie miec tak wysokiego psi i agp , bo pewnie cos szczeli predzej czy pozniej , albo twardy dysk albo cos innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Nie gadaj, ze nie masz w BIOS'ie funkcji blokowania magistrali PCI/AGP? AMI BIOS? "Frequency/Voltage Control" - "AGP/PCI Clock (Mhz)"... i tu ustawiasz zadana wartosc 66/33 za pomoca Num+ lub Num- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...