Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Przegrałeś.... ;) Wisła wejdzie na 99% Podam może wyniki (wisła-legia u siebie) 3:3 2:1 1:1 Wniosek.... :) 2. Amika-Świt -2x :D Wspomnisz moje słowa :D Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walruss Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 tak, a co powiecie na to: MKS Pogon - S. Opoczno 2 (9.3) Eindhoven - Nijmegen 1x (1.01) Ajax - Roosendaal 1x (1.01) za xx zl :) do sts`a nie zdazylem, ale za to w profesjonalu jeszcze mozna bylo stawiac (5 minut pozniej juz zablokowany) :) ryzyko moze troche jest ale za to jaka wygrana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 no czy ja wiem wisła wygra 2:1 tak mi się zdaje ( saganowski chyba nie gra i jarzebowski ) no 2 zawodników wypadło , a sagan 7 bram kopnoł moze nie na wage złota ale zawsze cośtam jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...