kooboos Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 u mnie na mojej nf7 na 1,7vdd mam stabilne okolo 260-262fsb. jak dalem olowkiem w granicach 2,05-2,1v juz wskoczylo do 273 full stable. wiec nie gadajcie ze vdd nic nie daje bo to bull shit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 kooboos Przeczytaj najpierw dwa ostatnie posty ze zrozumieniem, szczególny nacisk połóż na zrozumienie słów "..przy takiej magistrali.." jest tam wyraźnie mowa o fsb ~ 250 a tam Vdd powyzej 1,6V to totalny bezsens. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 no tylko ze dalej nikt nie odpowiedzial na pytanie do czego wlasciwie sluzy to vtt czy moze chocby vdim ? polarycja bramek przy przelaczaniu czy moze jakies ukladow sterujacych ? to forum znam od dawna ale chyba nikt tutaj mi jeszcze nie odpowiedzial na pytanie do czego jest przykladane chocby cpu vcore ? btw do grafik takie napiecia "odniesienia" zazwyczaj sie ustawia na poziomie np 1/2 vdimm + o.o2-3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Do czego dokładnie służy to raczej tutaj sie nie dowiemy, prędzej na jakimś forum elektroniczym byś sie dowiedzial ale pewności też niema, nam starczy świadomość ze Vtt ma być 1/2 Vdimm i tyle ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...