Skocz do zawartości
!!!KASZTAN!!!

TO SIE NAZYWA MIX PRODIGY :D [KLUBB TECHNO] GRUBE ;)

Rekomendowane odpowiedzi

male ostrzezenie :) to nie jest ten styl rave co zawsze graja - to jest juz cos naprawde innego - futurystycznego - wiec zeby nie bylo rozczarowania wsrod punk-electro maniakow

to raczej przeznaczone dla tych co uwielbiaja szybki rytm i glosne techno

poszukiwalem tego kawalka od 3 dni w p2p i w koncu udalo mi sie go dorwac i chce sie podzielic nim z szerszym gronem ludzi :)

BTW: jezeli macie w podobnym stylu kawalki , to wrzucajcie je na jakies serwery

BTW: to nie jest zadna vixa i jazda , bo jest to rmx La Rocca [kto wie to wie co potrafi robic z muza : P ]

PRODIGY

edit: radze sluchac przy wyzszym natezeniu dzwieku ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

dno... cos bardzo mocno mi manieczkami zalatuje...

tja manieczkami ... chyba nigdy tam nie byles a mowisz po to zeby byc na czasie i trendi ...

heh w manieczkach to raczej slyszalem twojego Boooga Tieeesto

i teraz je powiem

Tiesto - ummmm dno ... cos bardzo mi manieczkami zalatuje... NIE !! on ZALATUJE MANIECZKAMI BO GO TAM PUSZACZAJA CO RUSZ !!!

a tego co zapodalem to w zyciu nie bylo w mancach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasztan wes nie porownoj manieczek do tiesto bo to sa dwa odzielne swiaty. Ba jeszcze mi mowisz ze manieczki to trance. Dla mnie manieczki to jakies podrasowane disco-polo.

A ten twoj kawalek kiedys w tych mancach lecial.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Slucham Prodigsow od ich pierwszej plyty, i jestem pewny ze Liam by nie nagral takiego mix'a :). Dla urozmaicenia moze byc przez 2 minutki, ale przez 8 to juz meczy mnie... :)

BTW co do manieczek to tez jestem zdania ze to rasowane disco polo z szyldem techno zabawa.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kasztan: owszem, nie bylem. Nie ukrywam - nie mam zamiaru tam jechac. Ja chce byc trendi? Chyba ci sie cos pomylilo. To w tym smiesznym Ekwadorze chca byc trendi "puszczajac" (jak to sam napisales - heh, swietni DJe) utwory Tiesty. Nic dziwnego, w koncu ktorys raz z rzedu Tiesto jest wybranym na najlepszego DJa na swiecie (troche to komercha zalatuje, ale Tiesto dalej gra swoje).

Zreszta, hah, porownujesz Tiesto do Manieczek, to ja porownam Manieczki do Love Parade. W 2003 byla slaba (gwoli scislosci - tak, bylem tam). Jednak jaka by nie byla i tak bedzie lepsza od Manieczek, w koncu to LP.

W ogole ciekaw jestem kto klasyfikuje Manieczki do techno?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tapetka na pelnym wypasie, ale i tak zostawie Mitsu Lancer Evo VII :)

@qbass: chcialem pokazac poziom jego porownan :)

Swoja droga, wszystkiego najlepszego, duzo szczescia, spelnienia marzen itp :) Spoznione aczkolwiek szczere, nie chcialem wczoraj walic posta jednego pod drugim :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiem moze tak... jest to normalny oryginal z dodanymi 2 dzwiekami ( ten bas z pomruczkiem sredniotonowym ) + na koncu efekt "gadania" ... pozatym zadna rewelacja, co innego gdyby wziol z winyla sample i zrobic calkowicie swoj mix z zachowaniem + - stylu prodigy by bylo wiadomo ze to REMIX...

- jak dla mnie za łatwe ... moze gdyby sie bardziej postarał ... wyszlo by MU to... ale jak sie tak przeslucha oryginal i tego "rema" to widac co jest dodane - i tak jakby byly wlasnie te dzwieki dodane ZBEDNE bo psuja caly klimat prodigy ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi