!!!KASZTAN!!! Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 male ostrzezenie :) to nie jest ten styl rave co zawsze graja - to jest juz cos naprawde innego - futurystycznego - wiec zeby nie bylo rozczarowania wsrod punk-electro maniakow to raczej przeznaczone dla tych co uwielbiaja szybki rytm i glosne techno poszukiwalem tego kawalka od 3 dni w p2p i w koncu udalo mi sie go dorwac i chce sie podzielic nim z szerszym gronem ludzi :) BTW: jezeli macie w podobnym stylu kawalki , to wrzucajcie je na jakies serwery BTW: to nie jest zadna vixa i jazda , bo jest to rmx La Rocca [kto wie to wie co potrafi robic z muza : P ] PRODIGY edit: radze sluchac przy wyzszym natezeniu dzwieku ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrancEaddict Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 jezeli to jest pozadne "techno" hmmmm Moze posluchaj tych utworow powiedz co jest mocniejsze;) glenn wilson --call me daddy andreas kremer & friends -- do u love techno andreas kremer -- der wolf im schafspelz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Eh to nie jest zadne techno > Mogles wrzucic to tutaj > Muzyka klubowa i nie tylko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Najch**** przerobka jaka ostatnio slyszalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 IMO. Dno!!! Dno, dno bez wodorostów.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 dziadostwo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 A mi się podoba :) Przesłuchałem 2 razy i jakoś tak mi ten bit podpasił. Taki jakby powrót do korzeni - bez wodotrysków, czysta esensja :) !!!KASZTAN!!! - masz tego więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Eh, takie sobie ale od biedy moze byc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Jak ktoś lubi takie klimaty > http://events.q-dance.nl/2003-11_22-novemb...r_qlimax/after/ . Troszke sie wgrywa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 kasztan stare to ale takie to sobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Kasztan jesli go masz na twardzielu tego Prodigy, to wyslij mi na meila jak mozesz. Moj meil to: kolas@cyberk.net.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 dno... cos bardzo mocno mi manieczkami zalatuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 makakus tak z ciekawości.Twój podpis......to prawda?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!!!KASZTAN!!! Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Cytat dno... cos bardzo mocno mi manieczkami zalatuje... tja manieczkami ... chyba nigdy tam nie byles a mowisz po to zeby byc na czasie i trendi ... heh w manieczkach to raczej slyszalem twojego Boooga Tieeesto i teraz je powiem Tiesto - ummmm dno ... cos bardzo mi manieczkami zalatuje... NIE !! on ZALATUJE MANIECZKAMI BO GO TAM PUSZACZAJA CO RUSZ !!! a tego co zapodalem to w zyciu nie bylo w mancach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 takie w miare zadna rewelacja ale mzoe byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 kasztan wes nie porownoj manieczek do tiesto bo to sa dwa odzielne swiaty. Ba jeszcze mi mowisz ze manieczki to trance. Dla mnie manieczki to jakies podrasowane disco-polo. A ten twoj kawalek kiedys w tych mancach lecial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Slucham Prodigsow od ich pierwszej plyty, i jestem pewny ze Liam by nie nagral takiego mix'a :). Dla urozmaicenia moze byc przez 2 minutki, ale przez 8 to juz meczy mnie... :) BTW co do manieczek to tez jestem zdania ze to rasowane disco polo z szyldem techno zabawa..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Kasztan: owszem, nie bylem. Nie ukrywam - nie mam zamiaru tam jechac. Ja chce byc trendi? Chyba ci sie cos pomylilo. To w tym smiesznym Ekwadorze chca byc trendi "puszczajac" (jak to sam napisales - heh, swietni DJe) utwory Tiesty. Nic dziwnego, w koncu ktorys raz z rzedu Tiesto jest wybranym na najlepszego DJa na swiecie (troche to komercha zalatuje, ale Tiesto dalej gra swoje). Zreszta, hah, porownujesz Tiesto do Manieczek, to ja porownam Manieczki do Love Parade. W 2003 byla slaba (gwoli scislosci - tak, bylem tam). Jednak jaka by nie byla i tak bedzie lepsza od Manieczek, w koncu to LP. W ogole ciekaw jestem kto klasyfikuje Manieczki do techno? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 posluchajcie sobie Bubbles - Bidibodi Bidibu (Satollo RMX) :) mysle ze spodoba sie wam ta tapetka: http://remek.anti-freez.net/wallpapers/113.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 LP a Manieczeki ;] ;] ;] No comment Tapetka bardzo fajna ;] Ma ktos namiary na inne podobne tapetki w stylu techno/trance? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 tapetka na pelnym wypasie, ale i tak zostawie Mitsu Lancer Evo VII :) @qbass: chcialem pokazac poziom jego porownan :) Swoja droga, wszystkiego najlepszego, duzo szczescia, spelnienia marzen itp :) Spoznione aczkolwiek szczere, nie chcialem wczoraj walic posta jednego pod drugim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Żenada :roll: . W oginale o wiele lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dozeer Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 powiem moze tak... jest to normalny oryginal z dodanymi 2 dzwiekami ( ten bas z pomruczkiem sredniotonowym ) + na koncu efekt "gadania" ... pozatym zadna rewelacja, co innego gdyby wziol z winyla sample i zrobic calkowicie swoj mix z zachowaniem + - stylu prodigy by bylo wiadomo ze to REMIX... - jak dla mnie za łatwe ... moze gdyby sie bardziej postarał ... wyszlo by MU to... ale jak sie tak przeslucha oryginal i tego "rema" to widac co jest dodane - i tak jakby byly wlasnie te dzwieki dodane ZBEDNE bo psuja caly klimat prodigy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...