Crazy_Ivan Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Grzesiu, bardzo istotna konstatacja. Dlatego imho nie warto zmieniać bo w grach pewnie znacznych różnic nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 zreszta i tak niedlugo na gf3ti200 nie bedzie mozna pograc w najnowsze tytuly tak samo r9200....ale poki co mam ti200 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiermar Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 :roll: Może ktoryś z teraźniejszych lub byłych posiadaczy GeForce3 Ti200, pochwalił sie zrzutem z benhmarka, bo mam taką kartę od dwóch lat i nigdy nie mogłem osiągnąć takich wyników. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 :roll: Może ktoryś z teraźniejszych lub byłych posiadaczy GeForce3 Ti200, pochwalił sie zrzutem z benhmarka, bo mam taką kartę od dwóch lat i nigdy nie mogłem osiągnąć takich wyników. :?: mailem kiedsy ti200 , max co na niej mailme to 9k a mam udokumentowane 8,6k :] wsumie malo bo naprocu 2100+ http://service.futuremark.com/compare?2k1=6806613 na obecnym na gef3ti @ jest 10k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...