loth_varghtus Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 WITAM,NIE MOGE TYCH BIOSÓW NIGDZIE ZNALEŻĆ W NECIE,A POTRZEBUJE ,PONIEWAŻ POSZŁY MI 2 GRAFY PO UPDATE BIOSU,JEZELI KTOS MA DOJŚCIE BARDZO PROSZE O KONTAKT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Nie ten dział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Bios od Gainwarda leży tu ftp://ftp.gainward.se/BIOS/GeForce%204/Ti-4400/ A co do sparkle to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loth_varghtus Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 WITAM,NIESTETY NIE MOGE NIC SCIAGNAC,PONIEWZ PRZY KAZDEJ PROBIE PRAWIEKOMP MI SIE WIESZA , NIE WIEM CO JEST TEGO PRZYCZYNA ?! :? JAKBYS BYL TAK MILY I PRZESLAL MI NA MALIA BIOSY OD TI4400 BYLBYMBARDZO WDZIECZNY , POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...