g888 Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Witam Dzis stala sie rzecz straszna, czy moze mi ktos jakos pomoc?? Moja corcia razem z pieskiem bawily sie dzis rano moim laptopem... Efekt mnie powalil :( 1.) Zjedzona ladowarka przez psa ;( 2.) Haslo na biosie i przy starcie ;((( ladowarke przezyje bo moze jakos pokleje ale hasla nie przeskocze a haslo podobno tez pies wpisywal :((( moze jest jakies "master password" HILFE :) Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Niezły piesek :lol: Duś go aż poda hasło :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co)v(bat Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Hmmm... brak zasilacza, a notebook z założonymi hasłami? Ile lat ma córka skoro założyła hasło na BIOS oraz rozruch (tego nie da się zrobić przypadkiem :!: więc tekst jakoby zrobił to pies uznaję za żart). Sry man ja Ci nie pomogę. Jeśli notebook zostal zakupiony legalnie to idz do serwisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...