latarnikmz Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 jestem nowy w tym temacie, sorki za błędy i głupoty jeśli takie palnę. Czy ktos mógłby wytłumaczyć o co chodzi z tym "FX zmodowany na Quadro" :?: . Spotkałem sie z takim pojęciem i nie wiem co oznacza, jak to sie robi Czy daje to przyrost wydajności grafiki? Mam FX5200 prolink ultimate(250/500@300/600) jesli by to cos dało to bym ją "zmodował". Z góry dzięki za odpowiedzi! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 cos na naszym forum o tym znalazlem - szukajka nie gryzie http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=191...zmodowac+quadro pozdro :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 daje to przyrost w aplikacjach takich jak 3d studio max, autocad itp. W grach ci to nic nie da. Pamietam ze widzialem gdizes testy Gf3ti200 Gainward @ Quadro i w grach nic nie dawalo a za to w 3d studio max, byl przyrost okolo 40% czy nawet wiecej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latarnikmz Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 dzieki gent, ale niestety słabo u mnie z jezykiem, dzieki równierz grzesiu. Z tego wynika, że nie mam co interesowac sie Quatro z moim FX5200, jesli dobrze zrozumiałem. Jak sie myle to proszę o sprostowanie, dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latarnikmz Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 I na tym zakończymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...