karaluch Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Na allegro jest oferta tanich fajnych obudow: http://allegro.pl/show_item.php?item=23277379 Jedyne co mnie martwi czy ten zasilacz Compaqa pociagnie cos takiego: Cel 433 | BE6 | 128 Dimm PC 133 | GeForce2MX 32 | 20GB Barracuda III | CD x40 Teac | Yamaha 16bit | FDD Wczesniej ten zabytkowy sprzet mialem w oryginalnej obudowie Vobis na 230W i raczej nie bylo porblemow (a byl 2-gi dysk, sieciowka, SB Live, CDRW) Jak bedzie trzeba to dokupie jakiegos 250W NoName ? Ale czy musze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Heh niezly numer, kliknalem na tego twojego linka, patrze... Na kompie w takiej obudowie mecze sie w pracy :). Jesli zasilacz jest ten sam, to moze i pociagnie twoj konfig. W pracy mam bowiem: P III 650, 128 PC133, grafa i dzwiek zintegrowane, CD, FDD, HDD 10 GB, karta sieciowa - i dziala. Ale moze byc na styk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karaluch Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 A mozesz napisac jak to glosno chodzi i czy ta obudowa faktycznie jest taka ladna jak mi sie wydaje ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Nie mam pojecia, jakie jest w srodku chlodzenie, ale chodzi bardzo cicho, slychac tylko bardzo delikatny szumek. Nie przeszkadza w pracy w najmniejszym stopniu. Co do wygladu... Jak dla mnie to straszna ohyda, szare to takie i bez wyrazu, nawet w biurowcu otoczone przez biurowe meble wyglada nedznie. Ale moze wydaje mi sie tak dlatego, ze w domu od czterech lat nie mam juz szarej obudowy i sie odzwyczailem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 pociagnie na 99%. twoj konfig nie jest za bardzo prondozerczy wiec nie powino byc problemu. Jak podlaczysz do niego podzespoly i bedzie nie stabilny to wiadomo wtedy ze jest klops ale watpie w to 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 to co mam w podpisie bez monitora ciagnie 70-80W - sprawdzane miernikiem wiec u ciebie powinno pojsc bez zadnego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...