OhMyGod Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Co jest? Podlaczylem Arctic VGA Silencer'a i nie dziala... nic sie nie kreci... Tam jest wejscie na 2 bolce a moj stary wiatraczek byl na 3 (Medion Radeon 9600TX), ale dalo sie wlozyc... dalem czarne na miejsce czarnego, czerwone na miejsce czerwonego (kabelki) i nie dziala!!! Co jest??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur.S Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Co jest? Podlaczylem Arctic VGA Silencer'a i nie dziala... nic sie nie kreci... Tam jest wejscie na 2 bolce a moj stary wiatraczek byl na 3 (Medion Radeon 9600TX), ale dalo sie wlozyc... dalem czarne na miejsce czarnego, czerwone na miejsce czerwonego (kabelki) i nie dziala!!! Co jest???Najpierw sprawdź na których masz napięcie. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OhMyGod Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 A niby jak mam to sprawdzic? Nie jestem elektrykiem ... nie mam zadnych amperomierzy czy tam voltomierzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 wluz palce w te bolce i zobacz czy idzie jakies napiecie :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OhMyGod Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Idzie... przez te 2 co podlaczylem... Ale Silencer nie dziala nadal! Ile to volt jest? sprawdzilem na 3V podlaczajac silencera do baterii i tez nie dziala... cos z nim nie tak? Czy to ja cos nie tak robie? Do 18 moge jeszcze tam pojechac i wymienic wrazie co... ale kurna nie chce mi sie go zdejmowac... (kupiony w sklepie cooling.pl w wawie)... Pomozcie prosze! Musze wylaczac kompa odrazu po napisaniu zeby karta mi sie nie spalila... A btw... myslicie ze ma znaczenie gdzie jest + a gdzie - ? bo zauwazylem ze oryginalny cooler ma odwrotnie kabelki (czerwony w srodku, czarny po lewej) niz silencer (czarny w srodku, czerwony po lewej) ... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 no pewnie ze to ma znaczenie podepnij odwrotnie tzn. tak jak powinno byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OhMyGod Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Ale to nie wejdzie odwrotnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 sprobuj podlaczyc go do 12 v baterii uzyj do tego kabelka jakiegos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OhMyGod Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Dobra... udalo sie... zamienilem bieguny, rozkladajac tego cycka malego na czesci pierwsze... i juz dziala ;D Pobawmy sie w podkrecanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...