Skocz do zawartości
OhMyGod

Help! Silencer nie dziala...

Rekomendowane odpowiedzi

Co jest? Podlaczylem Arctic VGA Silencer'a i nie dziala... nic sie nie kreci... Tam jest wejscie na 2 bolce a moj stary wiatraczek byl na 3 (Medion Radeon 9600TX), ale dalo sie wlozyc... dalem czarne na miejsce czarnego, czerwone na miejsce czerwonego (kabelki) i nie dziala!!! Co jest???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co jest? Podlaczylem Arctic VGA Silencer'a i nie dziala... nic sie nie kreci... Tam jest wejscie na 2 bolce a moj stary wiatraczek byl na 3 (Medion Radeon 9600TX), ale dalo sie wlozyc... dalem czarne na miejsce czarnego, czerwone na miejsce czerwonego (kabelki) i nie dziala!!! Co jest???

Najpierw sprawdź na których masz napięcie. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idzie... przez te 2 co podlaczylem... Ale Silencer nie dziala nadal! Ile to volt jest? sprawdzilem na 3V podlaczajac silencera do baterii i tez nie dziala... cos z nim nie tak? Czy to ja cos nie tak robie? Do 18 moge jeszcze tam pojechac i wymienic wrazie co... ale kurna nie chce mi sie go zdejmowac... (kupiony w sklepie cooling.pl w wawie)... Pomozcie prosze! Musze wylaczac kompa odrazu po napisaniu zeby karta mi sie nie spalila... A btw... myslicie ze ma znaczenie gdzie jest + a gdzie - ? bo zauwazylem ze oryginalny cooler ma odwrotnie kabelki (czerwony w srodku, czarny po lewej) niz silencer (czarny w srodku, czerwony po lewej) ... ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi